|
08.10.2023 13:12

Розлучення Брежнєвої і Меладзе: яку таємницю пара приховувала роками та чому Віра не могла народити

Можна сказати точно, що шлюб Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої не почався невинно. На той момент продюсер був одружений зі своєю благовірною Яною, а його підопічна перебувала в шлюбі з бізнесменом Кіперманом. Ці стосунки тривали роками і лише після того, як правда вийшла назовні колишня дружина композитора зрозуміла, чому її чоловік написав пісню про Віру.

Примітно, що Костянтин навіть не збирався розлучатися. Саме Яна стала ініціатором розриву і після цього коханці вирішили, що пора узаконити стосунки.

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Відбулося розкішне весілля в Італії, і після нього фанати очікували на новину про поповнення. Втім, Віра так і не подарувала коханому дитину.

У 2021 році Брежнєва в ефірі росТБ зізналася, що “вже не дівчинка”, але дуже хотіла народити спадкоємця чи спадкоємицю чоловіку. З її слів, завагітніти не дозволили “високі матерії”, які подружжю “непідвладні”. Тоді ж артистка припускала, що може вдатися до сурогатного материнства.

Віра Брежнєва розповіла, що насправді відбувалося у її шлюбі з Меладзе

Судячи з усього, планам або завадили особисті причини, або ж повномасштабна війна, яка розпочалася вже через декілька місяців. Варто відмітити, що за час їхнього шлюбу стався гучний скандал пов’язаний з невірністю Костянтина Шотайовича.

Так, у пресі з’явилася новина про його любовні стосунки з Ерікою Герцег. Віра Брежнєва після цього видалила фотографії з на той момент коханим чоловіком та відписалася від нього, але вже через два дні спростувала новину про нібито конфлікт у сім’ї та заявила, що все в порядку. За досвідом користувачі знають, що такі речі зазвичай свідчать саме про серйозну кризу стосунках та перебування пари на межі розставання.

Наприклад, Ксенія Мішина за 2 місяці після повідомлення про розрив з коханим Олександром вчинила так само, хоча молоді люди намагалися помиритися.