Безсоромна Камалія в мікросукні влаштувала запальні танці на столі на очах у молодих красенів: Захур не проти

На каналі Ютюб відбулася прем'єра кліпу «Кава», але це не все, що приготувала співачка своїм шанувальникам. Є ще дещо...

Нарешті прихильники Камалії змогли оцінити новий кліп, який вона так довго обіцяла.

У ньому співачка створила образ ділової жінки – сучасного керівника, але все-таки жінки – звабливої, сексуальної, пристрасної, нестримної у безсоромних природних бажаннях красуні… і мстивої, як кожна справжня чарівна фурія.

Здається Камалія даремно так хвилювалася, чи сподобається її нова відеоробота.

Скрін відгуків під відео

Скрін відгуків під відео
Скрін відгуків під відео

За перший неповний день кліп отримав 2 тис.лайків і цілий шлейф схвальних відгуків:

«Загальне враження, мелодія і аранжування сподобалися», «Супер!!! Яскраво, ритмічно, смачно!!!!! Вже слова крутяться в голові.))))) Чудовий кліп!», «Супер, супер, класне відео, класна пісня)) дуже дуже сподобалось) Камалія ти як завжди на висоті»,  «Пісня і кліп бомба», «Чудовий кліп і виконання супер».

Але це не всі вишеньки на нинішньому торті прекрасної Камалії. Інша – не менш смачна, – її фото на  обкладинці  розважального журналу “Отдохни”.

Головна блондинка України в захисній латексній рукавичці пропонує скуштувати надкушене яблуко. Її очі заворожують, її вуста зазивають. І уся вона: «Мня- мня-м-м-м». І це ще не все.

Як обіцяє улюблениця публіки всередині журналу ще є велике інтерв’ю.

Тут також не обійшлося без яскравих доброзичливих коментарів  фолловерів.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.