|
11.10.2023 14:02

Чому турецький мачо Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак і одружився з її копією: це не приховати

Автор: Юлія Ящук

Про ухвалення рішення розірвати багаторічний шлюб співачки Ані Лорак з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу пресі стало відомо у 2018-му, а офіційне засідання по справі розлучити пару відбулося у 2019-му.

Ані Лорак довгий час публічно не виходила на зв’язок з журналістами, аби прокоментувати розлучення, утім, згодом перервала мовчання та зізналася, що для неї даний етап життя виявився дуже болісним. Зрадниця до останнього сподівалася уберегти сім’ю, однак бачимо справжній кінцевий результат з розірванням союзу.

Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак і одружився з її копією

За неофіційною інформацією, чорна кішка між подружжям пробігла після регулярних зрад колишнього чоловіка Лорак. Через рік після розлучення співачка вперше про це заговорила в розмовах з представниками медіа. За її словами, вона довго переконувала себе, що все буде добре, що все налагодиться, адже багато родин так живуть, утім, вирулити ситуацію все ж не вдалося.

Сам Мурат Налчаджиоглу запевняє, що не має намірів виправдовуватися за власні помилки в минулому, адже наразі його життя змінилося, відбулося повне перезавантаження та зустріч з новим коханням. Так, влітку 2023 року підприємець вдруге одружився з візажисткою Лілією Реус з Києва, яка, подейкують, є майже копією колишньої дружини Мурата Ані Лорак.

Розкішна церемонія узаконення шлюбу відбулася просто неба, а святкування урочистості провели в одному із заміських ресторанів столиці України. Мурат з Лілією зустрічалися майже 2,5 роки, а руку та серце він їй запропонував у 2021 році.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Мовчунка Ані Лорак, яка нині живе в росії та розважає російську публіку теж зустріла нове кохання. Зрадниця перебуває у стосунках з йогом, майстром духовних практик, іспанцем Ісааком Віджраку, втім, з весіллям пара поки не поспішає.

Новий бойфренд Ані Лорак

Після розлучення Налчаджиоглу та Лорак мали дуже складні взаємини, оскільки вони виховують спільну доньку Софію, якій потрібні обоє з батьків. Наразі співачка не забороняє 12-річній доньці бачитися з татом та навіть проводити час з його новою родиною.