|
13.10.2023 12:02

Буде не сам: Катя Репяхова повертається з дитиною до чоловіка Віктора Павліка – нещодавно тільки прощалися

Відома блогерка та дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила про завершення відпустки в Туреччині та повернення додому до коханого чоловіка.
Автор: Юлія Ящук

Бізнесвумен Катерина Репяхова не приховує, що час летить з великою швидкістю, адже нещодавно було прощання з зірковим чоловіком Віктором Павліком та сум від розлуки, а наразі жінка щаслива з 2-річним сином Михайлом повертається додому.

Катя Репяхова повертається з дитиною до чоловіка Віктора Павліка

Раніше Репяхова розповідала, що на шляху до власного дорослішання та прагнення самореалізуватися, її мама давала доньці все необхідне, а також возила маленьку Катю по різних куточках України та світу. Нині дружина співака намагається дати все те найкраще своєму синові Михайлу, що було в її юності, а також дякувати мамі за щасливі миті дитинства.

Так, у власному блозі соціальної мережі Instagram 29-річна блогерка повідомила, що відпустка з мамою та Михайлом добігла кінця. Зауважила, що нелегкий переїзд з України до Туреччини однозначно вартував, аби дитина оздоровилася, побачила море та накупалася.

Катя Репяхова повертається з дитиною до чоловіка Віктора Павліка

Дружина артиста розповіла з подробицями, як пройшла дорога додому та як маленький Михась себе поводив. Спочатку Репяховій з мамою та сином довелося діставатися на літаку до Молодови, а вже потім своїм авто, яке стояло на паркувальному місці їхати до України.

Катя Репяхова повертається з дитиною до чоловіка Віктора Павліка

Весь переліт Михась спав, а тому проблем з поведінкою дитини зіркова матуся не мала ніяких. Після довгої дороги в 7 годин з Молдови до України, бізнесвумен зупинилася в готелі Одеси, показала одеський дворик та повідомила, що татко з нетерпінням чекає на повернення родини. Тож, сьогодні вся зіркова сім’я після розлуки нарешті возз’єднається.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова відповіла прихильникам, чи впливає різниця у віці з Віктором Павліком на їхні стосунки. Блогерка зауважила, що різниця у 28 років не впливає абсолютно ні на що, а тому почувається у шлюбі щасливою.