|
13.10.2023 14:01

Ніяка вона не Могилевська: ось яке прізвище легенда української естради багато років приховувала від фанатів

Автор: Юлія Ящук

Все своє життя знаменитість Наталія Могилевська прожила в Києві. Після закінчення середньої школи майбутня зірка вступила до Київського естрадно-циркового училища, а після випуску з нього розпочала власну сольну кар’єру. Тоді її дані по паспорту не здавалися гучними та тими, що можуть запам’ятатися публіці, а тому у 1995 році справжнє прізвище співачки Могила було вирішено змінити на гучне – Могилевська.

Ось яке прізвище легенда української естради багато років приховувала від фанатів

Терпінню та цілеспрямованості артистки можна лише позаздрити та повчитися, однак при успішній кар’єрі, славі та при визнанні української публіки Наталія зізналася, що отримала щастя в особистому житті лишень у свої 48 років.

В інтерв’ю у знаменитого журналіста та ведучого Олексія Суханова Могилевська вперше заговорила про велику трансформацію власного “я”, що привела її до омріяного щастя. Зірка не приховала, що була завзятою кар’єристкою та тільки зараз усвідомлює, що багато її здобутків були для похвали від суспільства, а не для себе.

Наталія Могилевська та Олексій Суханов

Співачка зауважила, що пережила довгий та складний шлях, аби визнати власні помилки, пропрацювати їх, а також відчула бажання попросити вибачення перед всіма, кого могла образити. Досвід, мудрість та свої знання за період активного творчого життя вона прагне передати своїй майбутній дитині, а тому вперше зізналася, що дуже хоче народити.

Каже, що напрацювала достатньо педагогічного досвіду у роботі з дітьми та впевнена, що зможе дати своєму нащадку все необхідне, а ще гідне виховання та любов. Артистка не приховує, що наразі щаслива у нових стосунках, а поділитися деталями з особистого життя зможе тоді, коли відчує, що це на часі.