|
13.10.2023 16:46

Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов досягли бажаного та зібрали нереальну суму на аукціоні: рахується в мільйонах

Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Юрій Горбунов займаються благодійністю вже півтора роки. Чоловіки і раніше долучалися до подібних ініціатив, але звісно не з таким розміром і зовсім в іншому форматі. Зірки гастролюють разом і окремо, а головною метою ставлять перед собою збір коштів, які витрачаються на найрізноманітніші потреби українців. Не менш важливою ціллю стало нагадування про те, що відбувається в Україні.

Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов розповіли, скільки зібрали на аукціоні

Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов розповіли, скільки зібрали на аукціоні

Цілий рік в мережі з’являлися афіші, на яких артисти повідомляли про те, де і коли можна буде подивитися на їхній виступ. Знаменитості подорожували по всьому світу, адже українська діаспора є майже всюди.

Втім, зазвичай команда утримувалася від оголошення сум, які їм вдавалося зібрати. Але як не похизуватися справжнім успіхом? Нещодавно Пономарьов, Горбунов та Хома оприлюднили на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram новину про те, що вони зібрали аж півтора мільйона гривень лише за один концерт. А виступів було декілька, отже мова йде про мільйони. Відповідна публікація і нині є на їхніх акаунтах.

“Маємо чудовий результат,наших благодійних концертів-аукціонів, разом з моїми друзями Михайлом Хомою і Олександром Пономарьовим! Ми це вкотре зробили!! Розпочали з міста Чернівці. Суму нашого збору становить – 42 тисячі доларів. Наступна зупинка Івано-Франківськ. Ми зібрали неймовірну суму – 49 тисяч доларів. І нарешті Хмельницький. Сума 21 тисяча доларів! Щиро вдячний кожному”

Примітно, що зараз Михайло Хома виступає не в своєму образі веселого дідуся, а в доволі серйозному, в якому він має можливість розкрити увесь потенціал свого вокалу та його силу. Втім, чоловік неодноразово говорив, що слухачі просять веселий репертуар, посилаючись на те, що сумно їм і без композицій.

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов потрапив у гучний скандал з фільмом, на який виділили державні кошти. Після цього телеведучий почав активніше говорити про свою благодійну діяльність.