|
14.10.2023 09:49

Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття: “Якийсь розбитий стан”

Автор: Юлія Ящук

Злата Огнєвіч наразі одна з яскравих сучасних зірок українського шоу-бізнесу, прихильність якої досі не вдалося приборкати гідним її уваги чоловікам. І хоча сама холостячка наголошує, що втомилася від постійних запитань, чи зайняте її серце, коли підведуть під вінець та коли чекати на народження первістка, вона запевняє, що все має бути вчасно та не хоче квапити події.

Після болісного закінчення стосунків з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним їй вже встигли приписати новий роман з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, утім, їхня взаємодія виявилася непоганим піар-ходом, але аж ніяк не початком нової історії кохання.

Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття

Нещодавно співачка Злата Огнєвіч відверто поділилася, що обожнює каву, її аромат та смак, однак на деякий час зірка вирішила відмовитися від улюбленого напою та поділилася, як стала почуватися після даного експерименту.

Розповіла, що одного ранку її стан був розбитий та понівечений, а все через вживання кави після довгої паузи:

“Добрий ранок. Сьогодні якийсь розбитий стан, грішу на каву, бо п’ю останнім часом дуже багато, а потім відчуття розбитості. На якийсь час відмовлюсь від неї, хоча це і буде дуже складно”.

Злата Огнєвіч після невдач в особистому житті поскаржилася на самопочуття

Проте Огнєвіч запевняє, що знову відмовиться від неї, адже на це є ряд позитивних характеристик. В артистки зникли набряки, покращився сон, водний баланс, а також змогла знайти каві гідну альтернативу:

“Востаннє, коли я максимально не пила каву – було 3 місяці без кави. Не було набряків, покращився водний баланс організму, краще спала. Замінила каву матчею, зеленим чаєм, комбучею”.

Додала, що найскладніше у відмовлянні від гарячого напою – це проходити повз кав’ярні, адже запашний аромат так і манить знову її скуштувати. Однак виконавиця переконує, що намагається триматися та не піддаватися спокусі.