|
15.10.2023 21:15

Майно та пісні продав, а італійську віллу забрав: з чим залишилася Брежнєва після розлучення з Меладзе?

41-річна українська співачка Віра Брежнєва вперше прокоментувала своє розлучення із 60-річним композитором Костянтином Меладзе. Виконавиця зазначила, що розлучилася з колишнім чоловіком з повагою та вдячністю, а також повідомила, що вважає за краще не уточнювати причини розлучення.

При цьому важливо відмітити, що раніше преса неодноразово повідомляла про розлад у стосунках зірок, про кризу та розлучення, що зіркове подружжя при цьому неодноразово спростовувало. Але, врешті-решт, з’ясувалося, що це було цілковитою неправдою, і розтавання було.

З чим залишилася Віра Брежнєва після розлучення з Костянтином Меладзе

З чим залишилася Брежнєва після розлучення з Меладзе

Раніше Брежнєва заявила, що розлучилася з Меладзе і присвятила цій події нові пісні. Артистка та бізнесмен були одружені з 2015 року.

Виконавиця наголосила, що пережила важкі часи. Після стало відомо, що після розлучення з Меладзе Брежнєва втратила особняк в італійській Тоскані, де жила останні роки. Повідомляється, що Меладзе купив нерухомість до шлюбу зі співачкою, отже, вона не зможе на неї претендувати. Колишнє подружжя все ще володіє двома спільними будинками в Італії: у Форте-дей-Мармі та в приватному районі неподалік озера Гарда. За приблизними оцінками ріелторів кожна вілла коштує від €2 млн.

При цьому рік тому було відомо, що Костянтин Меладзе розпродає майно в російській федерації, яке безумовно належало подружжю, а також продає права на виконання пісень. Чи є серед цих композицій пісні Віри Брежнєвої невідомо, але існує імовірність, що новий псевдонім артистка взяла не через свою патріотичність, а через те, що його забрав продюсер.

Як відомо, подібний метод вирішення питань широко практикується у шоу-бізнесі і продюсери часто забирають не тільки пісні, але й навіть імена, після чого виконавці мають проводити повний ребрендинг, а також створювати новий репертуар.

Втім, до цього з’являлася інформація, що нібито “обібрала” свого чоловіка саме Віра Брежнєва, а от Констянтин залишився у програвших.