|
17.10.2023 12:45

Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко одружився та показав свою незвичайну наречену: в кедах і з фатою

Переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко повідомив щасливу новину про свій новий сімейний статус. Стало відомо, що чоловік днями одружився з коханою.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко півроку тому вперше зізнався у тому, що в нього є кохана жінка. Втім, показувати її публіці він не поспішав. Своє приватне життя він розвивав поза камерою, і зрідка згадував про те, що насправді він мріє побудувати міцну сім’ю.

Тож звинуватити Євгена у тому, що він піариться на своєму особистому житті неможливо, так як приватне та публічне він жорстко розділив.

Переможець МастерШеф Євген Клопотенко одружився

Переможець МастерШеф Євген Клопотенко одружився

Але одну з найвизначніших подій у своєму житті він все ж таки вирішив розділити зі своїми шанувальниками. Так, Євген повідомив про те, що одружився. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому постав разом зі своєю новоспеченою дружиною.

Весілля зіграли у стилі дев’яностих. У кадрі кулінар постав у доволі застарілому костюмі з бюджетної сірої тканини у смужку. Наречена обрала вінтажну білу сукню і підібрала до неї кеди та мережевну фату, а зверху одягла пуховик. Кадр був зроблений на сходах, як це часто було 30-40 років назад. Тобто імовірніше за все біля будівлі РАЦСу.

Шанувальники, судячи з усього, також можуть очікувати на інші кадри, які будуть зроблені у такому ж самому стилі. Це означає, що весілля буде невеликим, за одним столом з найріднішими людьми та доволі скромними бюджетними закусками.

Варто віддати належне Євгену, адже він знайшов золоту середину у непрості часи. Зірки часто зустрічаються з неймовірним хейтом у зв’язку з тим, що витрачають шалені гроші на весільне торжество у той самий час як інша половина українського населення бореться за незалежність і віддає за це життя. Буквально нещодавно прогримів скандал з весіллям у Львові, яке було зігране на декілька мільйонів, тож Клопотенку стовідсотково вдасться уникнути критики і отримати належні привітання зі створенням нової сім’ї.

Власне, шанувальники вже залишають свої побажання молодятам.