|
17.10.2023 20:47

Екс-холостячка Ксенія Мішина стривожила публіку депресивною заявою: “Бажання жити зменшується”

Ксенія Мішина може дозволити собі навіть відмовитися від кінематографу, адже давно знайшла для себе регулярний заробіток. Мова йде про її особистий блог в соціальній мережі Instagram. Аудиторія зірки дуже вірна їй і не схильна до серйозної критики.

Так, Ксенії регулярно дістається за її фігуру, а також провокаційні фото, але в цілому це лише грає їй на руку. Адже після подібних випадків увага до неї лише зростає.

Ксенія Мішина стривожила фанатів депресивним настроєм

Ксенія Мішина стривожила фанатів депресивним настроєм

Ксенія Мішина намагається знизити рівень скандальності до нуля. Тобто, шлях до популярності вона вистилає іншими методами. Натомість на її особистій сторінці можна знайти безліч публікацій, на яких вона намагається замотивувати свою публіку, вселити у її серце віру на краще, а також розповісти про шляхи вирішення найрізноманітніших проблем.

Саме тому Ксенія неодноразово відверто розповідала про досвід своїх стосунків з чоловіками. Акторка не приховувала речей, через які їй довелося пройти у взаєминах і з колишнім чоловіком, і з батьком її дитиною. Дісталося і хлопцю Олександру Еллерту, якого вона свого часу обрала на романтичному реаліті-шоу. Втім, гуморист зовсім не розділив вражень його екс-коханої від нього і запевнив, що це нісенітниця.

Ксенія Мішина стривожила фанатів депресивним настроєм

Але чимось негативним акторка здатна поділитися, і з зовсім іншого приводу. Наприклад, нещодавно Ксенія оприлюднила у своєму блозі фотографію в піжамі. Зроблена вона була у ванній кімнаті. На обличчі Мішиної ні краплі щастя чи хоча б спокою. І акторка не стала приховувати причину свого розчарування. Вся справа в тому, що прийшла холодна погода, а тому у зірки раптом “зникло бажання жити”.

Тим паче, що цього літа Ксенія могла демонструвати результати своєї непростої праці над фігурою та хизуватися ідеальним пресом. Тепер же цю красу доведеться ховати за модними светрами.