|
19.10.2023 11:10

Пава чи Клопотенко? Ольга Мартиновська зневажає фуд-блогерів: “Готувати не вміє, зате язиком нормально чеше”

17 жовтня відома українська шеф-кухарка, Ольга Мартиновська, завітала на інтерв’ю до Аліни Доротюк. Жінка ексклюзивно поділилась історією про свій шлях до успіху та не могла не згадати про конкурентів. Як виявилось, Мартиновська недолюблює блогерів.

Суддя “МастерШеф” пояснила в чому полягає її відраза:

“Вони обирають цей шлях, блогерський, транслювати своє життя, показувати свої інтереси і зазвичай в них немає основного виду діяльності. Є ж такі, що взагалі без професії в руках, а тільки з телефоном”

Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів

Їй цікавий феномен, як люди без освіти можуть так утримувати увагу аудиторії та мати колосальний вплив на людей. Також Мартиновська висловила нерозуміння до того, в яких об’ємних кількостях люди споживають контент такого типу. Інколи підписники стають одержимими та повністю змінюють свою ідентичність аби слідувати медійним впливовцям.

Сама ж Мартиновська вважає, що її особистість була б цікавою аудиторії, проте вона не готова віддавати увесь свій час роботі над блогом.

“Я теж могла б так, але ж я маю ще основну професію, яка мені більш важлива і мені важливіше реалізуватися в ній, як шеф-кухар, мені важливіше в нашому невеличкому ком’юніті бути освіченим, розумним кулінаром”

Ольга Мартиновська зізналась, що з презирством ставиться до фуд-блогерів

Основна мета Мартиновської – залишатись на одному рівні з топовими шеф-кухарями, але не блогерами. Також Ольга додала, що праця на кухні оплачується менше, ніж блогерська діяльність.

“В блогерстві ти за день можеш заробити ці гроші. Я не кажу, що це легко, не хочу знецінювати нічию працю, але, все одно, в порівнянні – це набагато легше”

Мартиновська не озвучила імена конкретних фуд-блогерів, котрі заробляють, виключно, своєю впізнаваністю. Проте зізналась, що в колі колег-кухарів може попліткувати:

“Та що там, готувати не вміє, зате язиком нормально чеше”, – каже Мартиновська.

Суддя “МастерШеф” чесно зізналась, що її дратують такі кухарі.