|
19.10.2023 11:40

Колишній чоловік Ані Лорак знову розлучається? Налчаджиоглу не залишив витівку дружини без відповіді

Останні 10 років соціальні мережі щільно увійшли у життя користувачів. І для деяких — це настільки важлива її частина, як і спілкування в реальному житті. Дійшло до того, що велика кількість людей по всьому світі вважають, що по акаунту людини можна встановити певну інформацію про нього: чи має він сім’ю, чи має дітей, чи перебував у шлюбі, чи подорожує таким працює. Натомість до людей без фотографій часто ставляться з підозрою.

І хоча насправді дана концепція не працює, вона доволі ефективна, якщо мова йде про блогерів та зірок. Так, знаменитості роблять десятки публікацій кожного дня, і звісно героями їхніх блогів стають люди, які їх оточують, у тому числі рідні, друзі, тощо.

І саме тому видалення публікацій з коханою людиною зазвичай сигналізує про те, що в стосунках все дуже погано. Скільки б зірки не заперечували даного факту, але майже завжди даний крок свідчить про те, що пара розстається, про що ставало відомо через декілька місяців після виникнення чуток.

Мурат Налчаджиоглу видалив фотографії з новою дружиною

Колишній чоловік Ані Лорак одружився 4 місяці тому. Зі своєю обраницею Лілією він зустрічався декілька років, 2 роки тому зробив їй пропозицію руки і серця, і став її офіційним чоловіком лише нещодавно, але подейкують, що пара вже розлучається.

Мурат Налчаджиоглу видалив фотографії з новою дружиною

Плітки спровокувала витівка самої Реус. Жінка видалила статус дружини Налчаджиоглу  та усі фотографії з ним. Через декілька годин на такий самий крок пішов і сам бізнесмен, залишивши лише весільну фотографію зі своєю обраницею. Примітно, що раніше Мурат ховав від сторонніх очей через серйозний хейт на її адресу, і тому питань у користувачів здебільшого не викликало.

Мурат Налчаджиоглу видалив фотографії з новою дружиною

Лілію постійно порівнювали з Ані Лорак, писали їй дуже неприємні речі у коментарях, а тому вона не горіла бажанням світитися на акаунті свого коханого. Втім, останні 2 роки вони змінили стратегію та транслювали особисте життя в мережі. Що тепер сталося достеменно невідомо, але варіантів декілька: або пара намагається захистити свою приватність, або адже углу знову втратив дружину