|
19.10.2023 12:02

Всі коханки Костянтина Меладзе: кому приписували роман з екс-чоловіком Брежнєвої і з ким він зараз зараз

Звісно, найгучніше історія зради Костянтина Меладзе дружині — це його роман з Вірою Брежнєвою, яка також не була вірною своєму чоловіку Кіперману.

Віра Брежнєва

Всі коханки Костянтина Меладзе

Зірки зустрічалися багато років таємно і перейшли в офіційні стосунки лише тоді, коли від продюсера пішла його дружина Яна, дізнавшись про адюльтер. Вона зізнавалася, що чоловік навіть не збирався з нею розходитися і взагалі не очікував такого кроку від благовірної. Втім, після настільки серйозної зміни в особистому житті він швидко знайшов, з ким побратися, і цією обраницею стала Брежнєва. Зараз пара повідомила про розлучення.

Софія Тарасова

Всі коханки Костянтина Меладзе

З українкою Софією Тарасовою Костянтину приписують стосунки прямо зараз. Але подейкують, що саме вона стала причиною розлучення продюсера з його другою дружиною Вірою. Нещодавно красуня зробила публічно звернення, в якому спростувала свій зв’язок з Меладзе, втім ставлення глядачів до цього питання доволі однозначне.

Еріка Герцег

Всі коханки Костянтина Меладзе

З Ерікою Роман Константину приписали майже одразу після його весілля з Вірою. Олію у вогонь підлила сама Брежнєва, раптом видаливши усі спільні фотографії з Костянтином та відписавшись від нього в Instagram, але вже через декілька днів вона повідомила, що між ними з чоловіком все в порядку. Еріка ж звісно спростувала новини про її роман з наставником.

Анна Седокова

Всі коханки Костянтина Меладзе

Про роман Меладзе з підопічною  почали пліткувати, спостерігаючи за тривалою ворожнечею між продюсером та співачкою. Колеги кажуть, що був між ними любовний зв’язок, але в житті Кості з’явилася ще одна учасниця гурту – Віра Брежнєва.

Єва Бушміна

Всі коханки Костянтина Меладзе

Єва свого часу була помічена журналістами в обіймах Костянтина. Це фото потрапило до преси та миттєво стало сенсацією. Через відсутність чіткої картинки на знімку думки розділилися: одні казали, що це фотошоп, інші раділи, що роман вийшов у публічний простір.