|
26.10.2023 19:16

“Я страждала з чотирьох років”: Настя Каменських розповіла, як балетна школа зіпсувала їй дитинство

Відома українська співачка Настя Каменських поділилася подробицями свого дитинства. Жінка розповіла, що додало її життю мороки та страждань.

Зараз Настя Каменських зірка української естради. Не зважаючи на хейт, жінка має натовп прихильників, які її обожнюють та з задоволення спостерігають за особистим життям й творчістю співачки. Зараз виконавиця впевнена в собі, успішна та незалежна жінка. Проте, так було назавжди.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

В дитинстві кожен з нас певним чином залежить від батьків. Каменських не виняток. Під час участі у шоу “СуперІнтуїція” співачка зізналася, що відвідувала ненависний гурток. Мати артистки мріяла стати балериною. Оскільки у своєму житті мрію здійснити не вийшло, вона переклала бажання на доньку. З 4 років Настя відвідувала балетну школу, яку ненавиділа.

“Я з виттям ходила в балетну школу, і дуже страждала при цьому…” – зізналася артистка.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

Спогади з дитинства нахлинули на зірку, коли вона намагалася відгадати категорію “Балерина”. Жінка поділилася, що їй дуже подобається дивитися балет та вона захоплюється балеринами, які дуже граційні та тендітні. Проте, згадуючи себе в пачці та пуантах, Настя захвату не відчуває. Вона вважала себе незграбною та об’ємною в порівнянні з іншими ученицями.

“Вони такі прекрасні та граціозні. Але я ж дівчина з шикарними формами. І серед інших учениць – струнких мініатюрних кипарисів – виглядала як 2-метровий баобаб”, – розповіла Настя.

Настя Каменських зізналася, що зіпсувало її дитинство

Нагадаємо, народилася Настя у 1987 році, вона була єдиною дитиною в родині. Її мама – співачка у хорі, батько концертний директор, того ж хору. Тож не дивно, що з дитинства Настю приваблювала творчість та кар’єра співачки.