|
27.10.2023 12:13

Ольга Сумська відверто розповіла, чи зраджував її колишній чоловік Євген Паперний: “Мама мене попереджала”

Відома українська акторка Ольга Сумська стала гостею на шоу Володимира Остапчука “Мекнув – питайте”. Випуск був присвячений темі “Весілля”. Зірки відповідали на запитання від користувачів мережі та ділилися історіями з особистого життя.

Ольга Сумська поділилася деталями сімейного життя з колишнім. Наразі жінка заміжня вдруге. Першим чоловіком зірки став актор Євген Паперний. Пара була у шлюбі 4 роки, після чого актори розлучилися.

Ольга Сумська поділилася з глядачами, чи зраджував її Паперний

Як розповіла акторка, ще до весілля мати застерігала Олю від її вибору. Жінка попереджала артистку, що її чоловік заглядається на інших та є ловеласом. Проте, закохана Сумська не послухала. Тепер жінка зрозуміла, що мати мала рацію.

За словами артистки, Паперний розповів її правду. Євген зізнався, що не звертав наліво, бувши у відносинах з Сумською. Жінка поділилася, що цей факт гріє її душу. Вона стала єдиною жінкою, якій Євген залишився вірним.

Ольга Сумська розповіла про зради Паперного

Нагадаємо, у шлюбі акторів народилася донька. Антоніна продовжила династію акторів. Зараз жінка заміжня, має дитину. Вона живе у росії та мовчить про війну проти її батьківщини. Шлюб Олі та Євгена закінчився зрадою. Оля пішла від чоловіка до свого колеги – Віталія Борисюка. Проте, зрештою, вони залишилися в гарних відносинах.

Ольга Сумська розповіла про зради у своєму житті

Подружжя разом вже більше 30 років. Вони щасливі, мають дорослу доньку Анну. Дівчина обрала для себе шлях батьків. Нещодавно вона закінчила інститут та зараз грає з мамою на одній сцені.