|
24.10.2023 13:01

Екс-холостячка Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте: “Закохана”

Досить довго Злата Огнєвіч залишалася самотньою, хоча і не приховувала, що в її житті ставалися епізоди, наповнені коханням та романтикою. І не завжди артистка обирала багатих і знаменитих, адже серед її обранців є чоловіки інших достойних професій.

Втім, налагодити приватне життя їй довго не вдавалося. Через це артистка навіть наважилася піти на романтичне реаліті-шоу, де шукала кохання. Артистка запевняє, що її наміри у цьому питанні були дійсно щирими та чесними, і вона перш за все мріяла віднайти того самого.

Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте

Злата Огнєвіч вперше після Андрія Задворного зізналася, що її серце зайняте

Але після фіналу все стало лише гірше. Андрій Задворний, якого вона обрала, жорстоко розбив серце артистки. В результаті чого співачка замість побачень почала відвідувати психотерапевта.

Тривалий час Злата зізнавалася, що поставила питання особистого життя, а зокрема чоловіків, у довгий ящик і зосередилася на своєму здоров’ї. З тих пір пройшло 2 роки. І лише зараз зірка з гордістю заявила про те, що її серце зайняте.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка опублікувала фото, на якому позує в чорному вбранні та сонцезахисних окулярах. Вона зібрала волосся у високий хвіст і нафарбувала губи червоною помадою. Артистка зазначила, що обирає такий колір, коли закохується.

“Я ношу червону помаду завжди, коли закохана. Тому зараз саме так…”, – написала артистка.

Втім, поки що невідомо, хто саме поселився у голові та серці Злати.

Нагадуємо, що останні 2 роки артистка здебільшого була зосереджена на благодійні діяльності, давала велику кількість концертів та подорожувала світом з метою розповісти йому про те, що відбувається на її батьківщині. Той факт, що їй вдалося знайти кохану людину під час настільки завантаженого графіку навіть вражає.

Залишається сподіватися, що у артистки на цей раз все вийде і вона згодом познайомить аудиторію з чоловіком, якого обрала.