|
24.10.2023 22:47

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу Лілія Реус, яка видалила згадки про нього і весілля: схожа на Лорак

4 місяці тому побрались, а днями видалили всі згадки одне про одного. Мережею активно ширяться чутки про розлучення бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та його другої дружини Лілії Реус, що схожа на Лорак

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу

Протягом 10 років Мурат Налчаджиоглу перебував у шлюбі зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. У 2011 році в пари народилась спільна донька Софія. Після скандального розлучення з Лорак, український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу віднайшов нове кохання.

Його обраницею стала візажистка Лілія Реус. Пара була разом близько 3 років, а у червні 2023 відбулась весільна церемонія. Молоде подружжя ділилось щасливими весільними знімками та яскравим святкуванням.

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу Лілія Реус: копія Ані Лорак

Підписники Налчаджиоглу та Реус одразу почали порівнювати нову дружину бізнесмена з екскоханою Ані Лорак. Лілія хоч і молодша за співачку на 17 років, проте, дійсно, має схожий типаж зовнішності. Після шаленої кількості коментарів, Мурат звернувся до користувачів та попрохав припинити обговорення, адже Лорак є “третьою людиною” та ніяким чином не стосується їхнього спільного життя.

Здавалося б, пара разом подорожувала, виховувала доньку Лілії від попередніх стосунків, чудово проводила час із 12-річною Софією Налчаджиоглу, проте восени цього року між закоханими відбулись певні непорозуміння.

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу Лілія Реус: копія Ані Лорак

Ймовірне розлучення

Днями пара спантеличила шанувальників неочікуваним вчинком. Після 4 місяців шлюбу Лілія прибрала зі свого опису в Instagram статус дружини Налчаджиоглу, видалила всі спільні світлини, включаючи знімки з весілля та відписалась від профілю Мурата. Згодом бізнесмен також приховав спільні публікації, окрім весільних.

Офіційних заяв подружжя не робило, проте підписники запідозрили, що пара розірвала стосунки. Що відбулось між Муратом та Лілією – залишається таємницею. Відомо лиш те, що чоловік наразі перебуває на Батьківщині в Туреччині, а Реус залишилась в Україні.