|
25.10.2023 14:13

Вік – коханню не завада: Полякова і Буряковський, Комаров і Кучеренко та інші пари з великою різницею у віці

Кажуть, справжньому коханню ніщо не завада, воно не визнає кордонів, йому підвладні люди у будь-якому статусі. Але вчені та психологи так не вважають.

Психологи називають ідеальну різницю у віці між подружжям від 3 до 6 років, щоб побудувати оптимальні міцні здорові відносини. В них народжується більше дітей та менше трапляється сварок. Таке подружжя має приблизно однаковий життєвий досвід та культурний код, оскільки вони дивились ті самі фільми, мультики у вихідні, слухали одні й ті самі пісні.

Але при цьому не варто думати, що інша різниця у віці буде фатальна. Ті ж психологи зауважують, що кожен варіант має свої плюси та мінуси. У шлюбі між ровесниками панує гармонія та взаєморозуміння, але частіше ніж в інших трапляються проблеми з фінансами. Й невблаганна статистика свідчить що пари, які одружились в ранньому віці, частіші за інших зраджують одне одному, шукаючи різноманітності.

Коли чоловік старший на 10-15 років

Зараз таким шлюбом особливо багато кого не здивуєш. Він фінансово успішний та спокійний, а вона молода та сповнена сил. Чоловік вже розуміється на жіночій психології і знає як принести задоволення жінці. Молодість його обраниці допомагає йому відчувати й себе молодшим, заряджає енергією та дарує яскраві емоції.

А якщо старша жінка?

Нині це питання теж нікого особливо не бентежить. Крім того, якщо жінка старша від чоловіка на декілька років – то різниця буде майже не помітна на вигляд, якщо ж різниця більш суттєва – то 99% що вона знає як виглядати молодшою і їй в цьому в поміч сотні салонів краси та велика кількість сучасних технологій. Але в повсякденному побуті така партнерка стане вірним та мудрим порадником своєму чоловіку, острівцем спокою та затишку.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Пара  у шлюбі понад 27 років. Стосунки зав’язались у 1991-му, коли Ольга  була заміжня з актором  Євгеном Паперним, й народила йому доньку Антоніну. Тоді різниця пари у віці була 16 років.  Вогник між Ольгою та Віталієм загорівся після того, як вони зіграли закоханих в мюзиклі. Почуття наростали, й Сумська розлучилась з чоловіком.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Красиві та щасливі: Полякова та Буряковський

Закохані вже разом більше 20 років. Але вже навіть на їхньому весіллі їм передбачали недовгий шлюб. Мають двох спільних діток, на даний час вже 19-річну доньку Машу та 12-річну Алісу.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дружина Комарова

Для обох це був перший шлюб. Але 15-річна різниця у віці аж ніяк не впливає на їхні стосунки.

Кажуть, що справжнє кохання немає ні меж, ні кордонів… Мабуть, таки правду кажуть…