|
28.10.2023 19:44

З блідим обличчям і розгубленим поглядом: Ксенія Мішина вийшла на звʼязок з лікарні і розповіла про операцію

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вже багато років пропагує здоровий образ життя, любов до себе, активний відпочинок, тощо. Акторка обожнює медитації, духовні практики, психологію і усім цим залюбки ділиться з аудиторією.

Примітно, що їй дійсно вдається переманити на свою сторону і оточуючих. Наприклад, її колишній хлопець Олександр Еллерт розповідав, що після розставання з Ксенією все одно залишився вегетаріанцем.

Ксенія Мішина розповіла про операцію

Ксенія Мішина розповіла про операцію

Але навіть настільки уважне ставлення до власного здоров’я вочевидь не врятувало Ксенію Мішину від хірургічного втручання. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що була вимушена лягти на операцію. Зірка показала фотографії, що були зроблені безпосередньо у палаті.

Ксенію готували до процедури, і вона вже виглядала доволі блідою та розгубленою. В якийсь момент зірка навіть стиснула свої зуби, а також закрила очі.

Наступні кадри були зроблені вже безпосередньо після операції. Ксенія Мішина зізналася, що навіть не зрозуміла, коли саме відключилася. При цьому акторка досі не говорить, що саме підштовхнуло її на цей крок.

Ксенія Мішина розповіла про операцію. Скріншоти особистої сторінки акторки

Цілком імовірно, що у зірки дійсно проблеми зі здоров’ям, які потребували участі хірурга, а можливо вона наважилася на пластику. Однак зазвичай зірки повідомляють про те, що вдаються до операції естетичного характеру. Адже це дуже цікавий контент і привертає увагу великої кількості користувачів.

Нагадуємо, що понад 2 роки Ксенія Мішина абсолютно самотня. Акторка здебільшого фокусувалася на собі. Зокрема їй вдалося позбавитися 10 кілограмів та провести своє тіло у неймовірну форму. Також у життя зірки намагався повернутися батько її дитини Платона. Однак, поспілкувавшись з чоловіком ближче, і мама, і син прийняли рішення, що на цьому знайомство з чоловіком завершиться. Мішина впевнена, що насправді він був зацікавлений не у сині, а в ній.