|
29.10.2023 13:08

“Все було непросто”: та сама причина розлучення Брежнєвої та Меладзе зіпсувала їхній шлюб з самого початку

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе пройшли шлях, який здебільшого у суспільстві серйозно засуджується та не викликає жодної емпатії. Обидва були одружені, в обидвох підростали діти.

Втім, це не стало на заваді їхнього забороненого кохання. Колишня дружина продюсера підозрювала, що він їй зраджує, хоча зізнавалася, що почула про це не з преси. Примітно, що велика кількість глядачів у це не повірила, так як про романи Костянтина Меладзе чула вся країна.

Втім, жінка запідозрила, що у її благовірного стосунки з Вірою Брежнєвою, не витримала та подзвонила їй. Вона зізнавалася, що це було принизливо: дзвонити іншій та питати, чи не має вона інтрижки з її чоловіком, однак іншого виходу не залишалося. Брежнєва збрехала.

Психолог розповіла, що насправді сталося між Брежнєвою та Меладзе

Втім, Яна все одно дізналася правду і невдовзі подала на розлучення. Після цього співачка та композитор одружилися.

Психолог розповіла, що насправді сталося між Брежнєвою та Меладзе

Здавалося, що Брежнєва прекрасно знає про те, який Костянтин Шотайович та й сама за характером все ж таки була на нього дуже схожа. Цей союз мав би бути гармонійним та зрозумілим. Але не так сталося, як гадалося.

З 2022 року в мережі постійно говорили про те, що пара розлучається, і хоча спочатку обидва заперечували, потім приховувати правду була вже несила.

І тим не менш, головну причину цього кроку обидва не розкривають. Нещодавно психолог дала ексклюзивний коментар, і поділилася своєю думкою на рахунок того, що зруйнувало шлюб двох знаменитих людей.

“Можу припустити, що у відносинах Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе спочатку все було непросто. Службові романи — це окрема тема зі своїми складнощами. Але сюди, безумовно, наклалися і вікова сімейна криза, і складнощі, пов’язані з переїздом, і політичні розбіжності, і зміни у кар’єрі, інший статус у тій країні, де вони стали жити. Віра і Костянтин з честю пройшли великий шлях разом, але занадто багато факторів, що одночасно зібралися, мабуть, стали нездоланними для збереження шлюбу”