|
29.10.2023 15:59

Покликала на роботу: Світлана Лобода запропонувала посаду таксистові, що потрапив в мовний скандал

Нещодавно київський таксис потрапив у гучний скандал, що не на жарт обурив громадськість. Співачка Світлана Лобода вирішила заступитися за чоловіка.

Відома українська співачка, що не раз натикалася на хейт від користувачів мережі, вирішила підтримати водія, що потрапив у скандал. Жінка заявила, що готова взяти на роботу таксиста, що відмовив в обслуговуванні українською мовою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

Співачка в сторіс опублікувала відео чоловіка. На ньому таксист ламаною українською пояснює свою позицію хейтерам. Виконавиця підписала відео сміливою заявою. Жінка запевняє, що готова запропонувати чоловікові роботу.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

А от, Ірина Фаріон висловила протилежну думку. Жінка дуже агресивно відреагувала на новину.  Політикиня запевняє, що таких чоловіків, як цей водій, потрібно відправляти у спеціальний батальйон, щоб вони ставали щитами для україномовних українців.

“Тому, що такі люди заслуговують тільки на одне – повну утилізацію. Ми до них не можемо мати ані найменшої поваги”, – висловила свою думку Фаріон в ефірі NTA.

Світлана Лобода покликала на роботу скандальновідомого таксиста

Нагадаємо, у Києві вибухнув скандал. Таксист компанії “Bolt” відмовився перейти на державну мову під час одного з замовлень. Натомість чоловік висадив пасажирок з автомобіль, викинув багаж, а сам поїхав геть. Компанія, відреагувала миттєво. Водія звільнили та заборонили використовувати ресурс назавжди.

Такими діями водій порушив законодавство України. Згідно зі статтею 30 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” йому загрожує штраф від 3400 до 5100 гривень.