|
30.10.2023 08:14

“Керівником він був строгим”: Назар Задніпровський розповів про співпрацю з покійним Богданом Ступкою

Богдан Ступка за свою кар’єру зміг стати популярним не тільки в Україні. З його творчістю знайомі далеко за її межами. До того ж він працював керівником театру ім. І. Франка, що в Києві. Та стояв на одній сцені з багатьма українськими акторами.

Про спільну працю, зі Ступкою розповів його колега. Назар Задніпровський активно знімається в українському кіно та просуває українську культури. Він згадав, як йому працювалося під керівництвом Богдана Сильвестровича.

Назар Задніпровський розповів про співпрацю з Богданом Ступкою

Актор запевняє, Ступка був суворим керівником, інколи навіть жорстоким. За словами Назара, він не раз доводив акторів до сліз, а деякі й зовсім переставали займатися акторською діяльністю.

“Мене не раз доводив до сліз. Та хіба лише я? А Хостікоєв, а Бенюк? Вони роками нічого не грали в театрі”, – розповів Задніпровський.

Назар Задніпровський розповів про співпрацю з Богданом Ступкою

Він завжди виховував у молодого покоління акторів повагу до себе та вважав себе генієм театру. За талантом Ступки ховалося його велике его. Потрапити у немилість керівника було легко – просто потрібно порівняти свою та його роботу.

“Коли всі навколо: “Який ви талановитий”, – то добре. А якщо, приміром, хтось скаже: “Я теж актор хороший”, – все”, – зізнався Назар.

Назар Задніпровський розповів про співпрацю з Богданом Ступкою

Однак, актор впевнений, ці недоліки характеру гордості українського театру та кіно можна пробачити. Він з повагою відноситься до колишнього керівника.