|
31.10.2023 10:10

Вова Ярославський перевершив Ектора і вразив Мартиновську: суддя “МастерШеф” відкрив ресторан не в Україні

Майже сам собі зробив професійний подарунок до Міжнародного дня Кухаря!
Декілька днів ресторан працював в тестовому режимі: з 18:00 до 21:00 Але потім графік змінили. Оскільки дуже швидко результати перевершили всі очікування. Тепер в ресторані можна не лише повечеряти, а й пообідати, так як його двері для поціновувачів сучасної української кухні вже відчинені з 12:00 до 21:30.

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський відкрив новий ресторан

Але до цього було пророблено багато роботи. Півтора року Володимир з командою створював франшизу, яка мала на меті змінити гастрономічний ринок та відношення до такого ведення формату бізнесу в цілому. Багато експериментували, тестували та перероблювали. Все для того, щоб зайшовши в такий ресторан в будь-якому куточку світу, можна було б залишити всі турботи за дверима та дозволити собі трішечки гедонізму.

Це не просто ще один черговий ресторан, а міжнародна українська франшиза сучасної кухні. Тут не тільки присутні найсмачніші борщ та вареники, а є його величність Смак, унікальний дизайн та універсальні страви для гостей з різних країн.

Апетит приходить під час їжі

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський відкрив новий ресторан

Натхненний таким результатом відомий український шеф-кухар тепер планує відкриття ресторану в Нью-Йорку, Лондоні та Празі. Так будуть об’єднувати українців за кордоном та розповідати про Україну всьому світу мовою, яку знають всі: мовою смаків.

Ось такі досягнення стають реальністю коли з дитинства любиш смачно поїсти та маєш тата військового. Дитячі роки Ярославського були пронизані любов’ю та дисципліною. Володимир в дитинстві любив смачно попоїсти, тому рано навчився готувати. Його захоплення помітив та підтримав тато. Саме він порадив й обрати професію кухаря. Ще змалечку Ярославський зрозумів, щоб бути успішним потрібно багато працювати, вчитись та дотримуватись самодисципліни.