|
01.11.2023 15:23

Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці від чоловіка Ігоря Ісакова: антураж без пафосу поруч з рідними

Про те, що Руслана Писанка хворіла на рак стало відомо лише після того, як вона пішла на той світ. Ігор Ісаков повідомив про кончину своєї коханої дружини, а після влаштував церемонію прощання з нею в Німеччині і з великими складнощами переправив її до України, де їй також сказали своє “прощавай” колеги, друзі, сім’я та фанати.

З моменту похорон пройшло більше року. І от стало відомо, що Ігор Ісаков ініціював перепоховання, а також вирішив зробити для своєї коханої пам’ятник.

Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці

Як виглядатиме пам’ятник Руслані Писанці

Про це вдівець розповів виданню “Обозреватель”. Ігор поки що не розповідає, як саме виглядатиме пам’ятник, але заявив, що нічого пафосного не буде. Адже сама Руслана не полюбляла подібного.

“Перепоховав Русю, однак не волів розповідати про це публічно, бо чекаю на пам’ятник. Коли буде все зроблено, опублікую допис у соцмережі, – зізнався у своєму коментарі чоловік. – Майстри пообіцяли встигнути до дня народження моєї Руслани – 17 листопада. Не буде нічого пафосного, бо вона цього ніколи не любила. І я не думаю, що це зараз потрібно”

Ігор додав, що ідея вшанувати пам’ять своєї коханої пам’ятником, а також перепоховати її виникла в результаті сновидінь, які він почав бачити. Вдівцю неодноразово снилася його дружина.

Нагадуємо, що вперше Писанка стривожила своїх шанувальників взимку 2022-го, коли під час вистави втратила свідомість та впала зі сцени. В результаті цього вона отримала перелом ноги та була госпіталізована.

Після 24 лютого зірка евакуювалася і після цього на її рахунок в інформаційному просторі панувала повна тиша. Як з’ясувалося, це було пов’язано з онкологією, яку у зірки встановили в Німеччині. Шансів на вилікування не було, а тому лікарі здебільшого полегшували стан артистки. Великим горем для зірки стала втрата матері. Жінка пішла з життя буквально за декілька місяців до кончини своєї доньки. Напередодні своєї смерті Руслана тим не менш почувалася дуже добре і обирала разом з коханим чоловіком додому до друзів газонокосарку.