|
07.11.2023 10:04

На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя? Мріяла про дітей від одного, а тепер живе з іншим

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська багато років намагалася знайти своє щастя. Ба більше, за останнє десятиліття вона не представила публіці жодного свого обранця. Зірка не приховувала, що має певні проблеми у приватному житті і, тим не менш, активно продовжувала присвячувати себе сцені, займатися творчістю, зніматися на телебаченні.

Востаннє з історією кохання Наталії Могилевської глядачі були знайомі 15 років тому. Мова йде про її роман з бізнесменом Єгором Долініним, з яким вони активно давали інтерв’ю, фотографувалися для журналів, виходили в світ. За невідомих причин через 5 років бурхливого роману і їхні дороги розійшлисяю. З тих пір жоден не розповів, що ж сталося насправді, і чому раптом велике кохання перетворилося на драму. Однак, після пережитого Наталія Могилевська неодноразово говорила, що підприємець був її найбільшою любов’ю. Єгор Долінін давно одружений і знайшов своє щастя з іншою.

На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

Нещодавно співачка потішила фанатів новиною проте, що в її житті з’явилася нова людина. Мова йде про її бойфренда Валентина. Досі Наталія Могилевська не показала, як він виглядає, але зізнається, що вони давно знайомі, раніше неодноразово спілкувалися, і зараз кохають одне одного. За її словами, Валентин багато років не проживав в Україні, а працював за кордоном. А зараз  він поруч з нею, гастролює, і готовий її супроводжувати туди, куди не готова їхати навіть її команда. І вперше артистка говорить про те, що знову хоче стати матір’ю. Подібне бажання в неї викликав, напевно, лише Єгор, чиїх дочок вона виховувала на правах мачухи.

На кого Могилевська проміняла кохання усього свого життя

Зірка зізнається, що їй знадобилося дуже багато часу, аби підготувати себе до серйозних стосунків з такою людиною. тепер вона впевнена, що вона має попрацювати над собою, аби завагітніти.