|
08.11.2023 17:22

Клопотенко затягнув Злату Огнєвіч на кухню: приготували традиційний український пиріг, не гірше штруделя

Мережею давно ширяться чутки про можливий роман шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співачки Злати Огнєвіч. Зірки відверто зізнались, що між ними, а згодом разом засвітились у епізоді кулінарного проєкту

Євген Клопотенко про знайомство з Огнєвіч

Український шеф-кухар поділився, що вперше зустрів Огнєвіч під час відпочинку в Єгипті у 2021 році. Зірки познайомились та почали товаришувати. Також чоловік зізнався, що був зачарований співом Злати.

“Це було виконання просто до мурах! Вона до мене дуже добре ставиться. З величезним теплом. У нас прекрасні стосунки”, – додав Клопотенко.

Євген розповів, що навіть запрошував артистку до себе додому та пригощав її смаколиками. А дівчина ділилась останніми новинами про поїздку в Карпати та перше татуювання.

Євген Клопотенко запросив Злату Огнєвіч на свою кухню

Злата Огнєвіч про стосунки з Клопотенком

Виконавиця розповіла, що вони з Євгеном досить близькі. Це чудово ілюструє ситуація, коли Клопотенко підтримав її у важкий період. Тоді Злата мала проблеми в особистому житті, які пропрацьовувала за допомогою психотерапії.

“Він мені морально допомагав і мене морально підтримував. Він знайшов потрібні слова, які полегшили мій стан”, – розповіла Огнєвіч на одному з інтерв’ю.

Однак артистка запевняє, що між ними теплі та дружні стосунки. Вона обожнює талант Клопотенка, його харизму та оптимізм. А також додала, що його майбутній дівчині чи дружині дуже пощастить.

Євген Клопотенко запросив Злату Огнєвіч на свою кухню

Злата Огнєвіч у проєкті Клопотенка

Нещодавно на телеканалі СТБ відбулась прем’єра другого сезону кулінарного шоу “Пекельні борошна”. Незмінний ведучий проєкту Євген Клопотенко запросив Злату Огнєвіч, аби приготувати пляцок з маком та курку в глині. Знаменитості продемонстрували шанувальникам чудові взаємодії.

“Нехай ми не почнемо цілуватись на камери, щоб ви це не побачили, нехай наша сексуальна енергія не спалить нам зйомку”, – пожартував Клопотенко в ефірі шоу.