|
10.11.2023 12:10

Христина Решетнік відповіла, як отримала від Григорія пропозицію руки та серця: “Коханий все спланував”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла, як її чоловік наважився їй освідчитися. Пропозиція руки та серця відбулася дуже неочікувано та романтично.
Автор: Юлія Ящук

Цього року одна з найміцніших подружніх пар Григорія та Христини відсвяткувала 13 річницю шлюбу. Дружина ведучого розповіла, що насправді вони разом набагато довше. Їхнє знайомство відбулося у 2008 році й коли Христина вперше його побачила, то знала, що вони будуть разом. Потім майбутні закохані пішли на побачення та більше не розлучалися.

Жінка зізнається, що вони годинами могли говорити, планувати своє спільне життя, хотіли побачити увесь світ, відгуляти розкішну церемонію узаконення стосунків та мати першого сина, якого мріяли назвати Іваном.

Христина Решетнік відповіла, як отримала від Григорія пропозицію руки та серця

Варто зауважити, що багато планів та спільних життєвих цілей у пари реалізувалися. Оскільки вони мали гучне весілля, народили троє прекрасних синів, до речі старшого з них назвали саме Іваном, багато подорожували світом та мають власне сімейне гніздечко. Приємно жити та усвідомлювати, коли твої заповітні мрії стали реальністю.

Нещодавно один з користувачів соціальної мережі Instagram поцікавився у Христини, де та за яких обставин Григорій наважився зробити коханій пропозицію руки та серця. Блогерка розповіла, що коханий заздалегідь усе спланував, зробив їй сюрприз, став на одне коліно та освідчився. На пропозицію щаслива дівчина без будь-яких вагань відповіла “так”.

Христина Решетнік відповіла, як отримала від Григорія пропозицію руки та серця

На світлині ще зовсім юна Христина тримає розкішний букет червоних троянд та усвідомлює, що вона наречена чоловіка, якого безмежно кохає.