|
11.11.2023 15:48

“Бути почутою – це вже багато”: відома співачка Джамала розповіла історію своєї потаємної дитячої мрії

Українська співачка Джамала подавала заявку на “Греммі”, проте, їй було відмовлено. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона розповіла про своє дитинство та мрію, що переслідує її й донині.

Джамала розповіла, що бути артисткою мріяла ще з дитинство. Вона привертала увагу дорослих співаючи відомі пісні Вітні Х’юстон та Елли Фіцджеральд. В цьому їх допомагали батьки. Тато грав на акордеоні, а мама акомпанувала на фортепіано.

Джамала розповіла про свою потаємну мрію з дитинства

Виконавиця зазначає – свій шлях до визнання прокладала старанно та завзято. В дитинстві вона допомагала з господарством, а подорослішав мила посуд в кафе, щоб заробити на життя в столиці. В неї не вірило оточення. Суспільство вважало, що дівчинці з маленького села не судилося стати відомою. Але Сусанна змогла. Жінка стала улюбленицею мільйонів. Її пісні слухають, за її життям слідкують, а концерти відвідують тисячі.

“Це мене називали дурепою і вискочкою, яка після третього курсу музичного училища вирішила вступати до консерваторії. “Зараз як обломиться””, – розповідає Джамала.

Джамала розповіла про свою потаємну мрію з дитинства

Проте, дитяча мрія, поки залишилася нездійсненною. Джамала завжди хотіла стояти на одній сцені з Бейонсе. Але жінка не засмучується. Вона впевнена, в її житті ще багато успіхів й можливо все. А поки, співачка радіє новому досягненню.

“Бути в одній категорії в лонг-листі Греммі «Best Global Music Album» разом з Shakti — це для мене рівноцінно тому, що бути в одній категорії з Бейонсе. Бути почутою з-поміж індійської та латиноамериканської музики, яка щороку забирає нагороди, — це вже багато”, – пишається співачка.