|
13.11.2023 12:03

Катерина Осадча перейшла межу та поставила недоречне питання Тіні Кароль на публіці: що відповіла поп-діва

Зараз Тіна Кароль розповідає усі свої важливі новини, цікаві секрети та плани на майбутнє саме Каті Осадчій. Іншим журналістам вона не довіряється, та й говорить з ними неохоче. Ця історія стає набагато цікавішою у контексті конфлікту, який зірки пережили багато років тому.

Саме зі сварки почалася міцна дружба. І сталася вона 14 років тому.

Катерина Осадча перейшла межу та поставила недоречне питання Тіні Кароль

Катерина Осадча перейшла межу та поставила недоречне питання Тіні Кароль

Тоді коханий чоловік Тіни Кароль був ще живим. Разом з Євгеном вони нещодавно стали батьками: народився їхній єдиний спільний син Веніамін. Тіна Кароль тоді з’явилася на вечірці, і Катерина Осадча, яка прекрасно знала про поповнення в сім’ї артистки, зупинила її та почала ставити питання.

Розмова була доволі короткою, адже телеведуча одразу ж перейшла межі. Зірка поцікавилася у новоспеченої матері, чи зробила вона своєму сину обрізання. Кароль не стала роздувати скандал, хоча було помітно, що вона просто виведена з себе. Усім своїм виразом обличчя вона дала зрозуміти, наскільки роздратована, і одразу ж пішла, не попрощавшись. Після цього Катя та Тіна багато місяців не розмовляли.

Звісно, Катерина йшла на контакт. Це її робота і вона намагалася поладнати з Кароль. Але вийшло це лише після того, коли Осадча зрозуміла, що необхідний жест, який дасть можливість співачці подивитися на їхні взаємини під іншим кутом.

Журналістка змогла пробити кригу. Згодом вона приїхала до Тіни Кароль додому, взяла в неї ексклюзивне інтерв’ю без провокаційних питань, а пізніше зізналася, що від конфлікту вони перейшли у стадію дружби.

Як би це не було дивно, але часто стається так, що люди пізнають одне одного у сварці, і після цього стають справжніми друзями.

Після цього Тіна Кароль не отримала жодного запитання від Катерини, яке могло б відкрити її з іншої сторони. Жарти з поп-дівою не проходять, і Осадча приберегла усі провокації та незвичайні питання для інших зірок.