|
15.11.2023 17:25

Надія Матвєєва в обтислій сукні натякнула на труднощі у відносинах з молодим бойфрендом: “А що не так?”

Влітку 2022 року телеведуча Надія Матвєєва, якій на той час було 53 роки, зізналася в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетніку, що зустрічається з чоловіком молодшим за неї на 20 років. У відвертій розмові знаменитість розповіла, що дорослий син та мама неоднозначно сприйняли її роман і не підтримали.

Надія Матвєєва з коханим

Сама ж Надя в інтерв’ю для журналу Viva! називала свої відносини “нетрадиційними”. Минуло понад рік, і тепер, напередодні свого 55-річчя Матвєєва вирішила підбити підсумки. Так, у мікроблозі ведучої з’явився великий пост, де вона розмірковує про взаємини між чоловіком та жінкою. Судячи з контексту, зірка керувалася особисто своїм досвідом. Під знімком, на якому Матвєєва постала в обтислій сукні, вона написала:

Надія Матвєєва розповіла про життя з молодим бойфрендом

“Прийшли у стосунки чоловік і жінка… На цьому етапі чоловік уже отримав, що хотів: ось вона, бажана, кохана, за якою він “ганявся”, яку добивався, яка “здалася” в його обійми. А жінка ніби “убігала”, давала йому можливість проявитися як мисливцю за її серцем, її світом, її коханням. І тепер: Чоловік заспокоївся, бо невизначеність позаду, час насолоджуватися спокоєм разом. А для жінки це лише початок: о! тепер у мене є простір для створення свого “ідеального” світу з чоловіком, який довів, що хоче мене насправді. Тому в неї ідеї “покращення” чоловіка, а в нього питання: “А що не так? Я ж такий як і був, коли ми зустрілися”.

Далі знаменитість, посилаючись на назву популярної книги з психології Джона Грея, де розповідається про взаємини у парах, “Чоловіки з Марса, а жінки з Венери”, вирішила дати власні поради “з Землі”, де розповіла про свій досвід взаємовідносин, про те, як їй довелося зважати на інтереси портнера, як навчилася вірити і підтримувати його і не давати поради, коли цього не потрібно.

“Коханий нагадує мені: приймай мене таким як є, не намагайся підлаштувати під себе. Це свобода для мене, можливість вільно дихати в стосунках, бути щасливим. А свої думки – ідеї – сумніви – невдоволення висловлюй як бажання, а не претензії. Будь собою. Я нагадую собі: вір у нього як у собі. Підтримуй, надихай, але не намагайся “рятувати” у складні для нього моменти, утримуйся від порад, якщо не просити. Поважай особистий шлях чоловіка, який він має пройти життям, можливо, зі складнощами та навантаженням”. – Написала Матвєєва.

Надії Матвєєвій виповнилося 55 років

Далі зірка, якій сьогодні, 15 листопада, виповнилося 55 років, додає, що кохання для неї, як подорож, пригода та відповідальність. Іноді буває незрозуміло і важко, але завжди цікаво, тому що в цій подорожі пара пізнає себе та світ.

“І так стається в усі години, і в наш буремний час, коли парі намагаються зберегти кохання попри важкі випробування”, написала на завершення Надія.