|
15.11.2023 21:52

Не з народження білявки: який натуральний колір волосся у Тіни Кароль, Лідії Таран та Лілії Ребрик

Коли в журналах публікують рейтинг “Найефектніших блондинок українського шоубізнесу”, там неодмінно можна зустріти таких знаменитостей, як Лілія Ребрик, Тіна Кароль та Лідія Таран. Однак, мало хто пам’ятає, що на зорі своєї кар’єри вони виглядали зовсім інакше. Як виявилось, у всіх трьох від природи темне волосся. Щоб підтримувати світлий відтінок волосся нашим популярним “суперблондинкам” потрібно провести в салоні краси не одну годину. Спочатку волосся освітлюється, а потім надається модний цього сезону відтінок. А як виглядали знаменитості, до того, як ухвалили доленосне рішення перефарбуватись у блонд?

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик до та після того як перефарбувалась у блонд

Якось популярна ведуча і актриса Лілія Ребрик, відповідаючи на численні питання щодо її природного кольору волосся, оприлюднила ретро фотографію, на якій показала, як виглядала у віці 19 років. Як бачиш, на зорі кар’єри знаменитість була брюнеткою і носила довге волосся.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у дитинстві

Сьогодні популярну співачку Тіну Кароль неможливо уявити з іншим кольором волосся, адже шанувальники знають її виключно білявкою. Однак, на шкільних фотографіях, які можна знайти в Мережі, видно, що з народження Таня Ліберман (справжнє ім’я артистки – ред.) зображена з темно-русявим волоссям.

Лідія Таран

Лідія Таран у салоні краси

Сьогодні, щоб підтримувати світлий відтінок волосся, Лідія Таран регулярно відвідує салони краси. Про це телезірка неодноразово розповідала у своїх “сторізах” Instagram. А ось який натуральний колір волосся у ведучої можна побачити на рідкісних фотографіях із дитинства. У цій симпатичній дівчинці з темно-русявим волоссям складно дізнатися про майбутню зірку.

Лідія Таран у дитинстві