|
17.11.2023 09:59

Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки? Вдівець Ігор Ісаков має конкурента

Розкішний маєток у київському передмісті Руслана Писанка та її коханий чоловік Ігор Ісаков побудували вже після того, як зійшлися та почали розуміти, що хочуть мати сімейне гніздечко. При цьому акторка якось поділилась з журналістами, що вже не сподівається народити. Мовляв, доля не дала дітей, і вона не збирається йти проти неї, а прийме будь-який сценарій.

Натомість Ігор Ісаков зізнався, що хоче дітей і все ж таки сподівається, що рано чи пізно вони в них з’являться. При цьому чоловік на відміну від акторки має спадкоємця.

Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки

Кому дістався розкішний двоповерховий маєток Руслани Писанки

Так, рідний син Ігоря тривалий час проживав у будинку свого батька та мачухи. Руслана доклала свою руку до його виховання, доглядала хлопця і змогла полюбити його по-справжньому. Матір юнака була не проти цього, а тому Руслана змогла пізнати щастя материнства.

Згодом юнак виріс і почав будувати своє самостійне майбутнє. Але невідомо, чи прописаний він в будинку Ігоря Ісакова, який після смерті Руслани Писанки, звісно, дістався йому.

Зараз бізнесмен живе у цьому маєтку в абсолютній самотності, і компанію йому складають лише коти, які чекали на повернення пари минулого року. Ігор навмисно нічого не змінює у будинку, щоб складалося враження, що акторка у ньому проживає. На стінах можна побачити її фотографії, всередині велика кількість її особистих речей. Ігор Ісаков багато гуляє, проводить час з улюбленцями, і часто згадує свою кохану.

Як виглядає пасинок Руслани досі невідомо. Хлопець ніколи не давав жодних коментарів чи інтерв’ю, не світився на телебаченні, і очевидно, не залишив батька у його горі одного.

Нагадуємо, що Руслана Писанка померла влітку минулого року через рак. Зірка до останнього приховувала свій справжній стан, про який дізналася після перелому ноги. З життя вона пішла в Німеччині, але вдівець Ігор Ісаков зробив усе, щоб повернути кохану на батьківщину.