|
17.11.2023 21:43

Поки мама “запалює” з іспанським красенем: екс-чоловік Лорак показав, як розважає доньку Софію Налчаджиоглу

Чотири роки тому в сімейних відносинах між українською співачкою Ані Лорак, яка живе в росії, та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який проживає в Україні, було поставлено жирну крапку. У 2019 році пара офіційно розлучилася. За цей час колишні чоловік і дружина вже встигли побудувати нові стосунки, а Мурат навіть встиг одружитися з українською візажисткою Лілією Реус. Щоправда, нещодавно почали говорити про їхнє розставання, проте офіційних підтверджень поки що немає. Що стосується Лорак, то її роман з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджрак в самому розпалі. Нещодавно парочка разом відпочивала у теплих краях, звідки регулярно постила фотографії у соцмережах.

Ані Лорак та Ісаак Віджрак

У той час, поки артистка насолоджувалась відпочинком зі своїм новим коханцем, її колишній чоловік проводив час із їхньою спільною дочкою Софією Налчаджиоглу у себе на батьківщині в Туреччині. Так, напередодні Мурат оприлюднив на своїй сторінці в Instagram відео, на якому було записано, як вони разом із 12-річною донькою їдуть у машині. У салоні голосно грає музика.

“Радість ділитися тими самими почуттями. Найкрасивіші кадри з архіву. коли ми втрачаємо літак”, – підписав кадри Налчаджиоглу.

У коментарях відразу почали писати, що як здорово, коли батьки на одній хвилі з дітьми. Багато хто відзначив, що Мурат великий молодець, що знаходить з дорослою дочкою-підлітком спільну мову.

Зазначимо, що раніше Налчаджиоглу ділився у своїх “сториз” кадрами, як проводив Софію в аеропорту. Від деяких знімків, де батько та дочка ніжно обіймаються на прощення, у багатьох шанувальників наверталися сльози. Це виглядало дуже зворушливо.

Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з єдиною донькою

Нагадаємо, що влітку 2023 року колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився з молодою українкою Лілією Реус, з якою зустрічався два роки. Однак через чотири місяці після весілля в Мережі з’явилися чутки, що пара розлучилася. Мурат і Лілія відписалися один від одного в соцмережах, а також видалили зі сторінок майже всі спільні фотографії.