|
18.11.2023 10:18

“Про це думала”: Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини – в 43 чекатиме на поповнення?

Автор: Юлія Ящук

Ведуча 1+1 у новому інтерв’ю, на яке її запросив блогер Слава Дьомін для свого YouTube-проєкту “Слава +”, вперше розповіла про своє особисте життя, майбутнє материнство та про ставлення до усиновлення дітей.

За словами Соломії, її здоров’я в 43 роки дозволяє народити дитину, утім, чому вона досі цього не зробила, телеведуча зазначила, що так сталося. Вона підкреслила, що у неї нема вікових рамок, до якого конкретно віку має народити. Зауважує, що для себе народжувати не хоче, оскільки вважає, має бути пара, велике кохання, тобто, двоє людей, які разом вирішуватимуть завести малюка чи ні.

Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини

Слава Дьомін не оминув тему усиновлення дитини та запитав про її особисте ставлення до цього. Ведуча зізналася, що справді замислювалася над цим та не виключає, що в майбутньому може усиновити дитину. Однак хоче, аби це рішення було виваженим, тож поставиться до нього з повною відповідальністю.

“Я колись про це думала і думала, що це взагалі ок. Зараз, коли я вже розумію, що треба дуже багато часу приділяти, психологічно правильно будувати стосунки, тут в тебе може бути дитина, якій там 5 років, 10 років. Я б дуже виважено до такої ситуації підходила”, – зізналася ведуча.

Також зірка 1+1 Соломія Вітвіцька вперше розповіла, що 20 років тому зустрічалася з росіянином. Тоді закохана дівчина думала, що між ними були справжні почуття, проте зараз вона в цьому засумнівалася. Додала, рада, що між ними майбутнє не склалося, а все через політичні непорозуміння, які виникли б на тлі війни росії з Україною.