|
19.11.2023 13:01

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу – лікування повним ходом

Автор: Юлія Ящук

Катерина Репяхова неодноразово наголошувала шанувальникам, що син Михайло є сенсом її життя, тож дівчина намагається кожен новий день приносити хлопчику радісні миті дитинства. Утім, коли блогерка залишилася наодинці з хлопчиком, без допомоги зіркового чоловіка Віктора Павліка, розповіла, що стикнулася з втомою та вигоранням.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Нещодавно дружина артиста показалася своїй аудиторії в соціальній мережі Instagram в пригніченому стан. Її очі були на мокрому місці, а сама знаменитість, імовірно, потребувала відпочинку. Блогерка поскаржилася на поганий моральний та фізичний стан, оскільки дитячий садок, походи на розвивальні заняття та носіння на руках хлопчика – все це лягло на плечі Каті. Утім, Репяхова завдячує своїй матусі за неабияку допомогу з дитиною під час відсутності чоловіка, адже без неї їй могло бути ще важче.

До слова, один з користувачів мережі поцікавився у блогерки, що саме дає нейрокорекція її 2-річному сину. За словами Катерини, заняття дозволяють Михайлу краще розуміти звернену до нього мову, усвідомлювати своє тіло, вимовляти перші звуки та слова й покращувати координацію.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Дружина співака не приховує, що син робить вже чималі результати від лікування, однак, як кожна любляча мама, має страх, що Михайло може не заговорити.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що дає нейрокорекція 2-річному сину Михайлу

Нагадаємо, блогерка Катерина Репяхова розповіла про неочікуваний сюрприз від чоловіка Віктора Павліка. Цей подарунок виявився третім за останні вісім років. Подарував знаменитий артист своїй коханій срібну підвіску з кулоном у вигляді серця, в якому відображено символ нескінченності. Відкривши прикрасу, Катя насолоджується двома світлинами. На першому знімку постали тільки Павлік та Репяхова, а на другому подружжя вже з сином.

Подарунок Віктора Павліка Катерині Репяховій