|
20.11.2023 19:35

47-річна Падалко в обтислій сукні показала те, що завжди приховувала від глядачів – Кардаш’ян відпочиває

Свою сторінку в Instagram популярна українська ведуча Марічка Падалко використовує більше, як майданчик, де розповідає про новини в країні, благодійні проєкти, в яких бере участь, а також про події на фронті. Іноді зірка новин публікує кадри зі студії, де позує разом із колегами. Рідше – знімки з чоловіком-військовим – журналістом та колишнім депутатом Єгором Соболєвим та дорослими дітьми – сином Михайлом та дочками – Марією та Катериною.

Марічка Падалко з дітьми

А днями Падалко показала те, що завжди ховала від телеглядачів. Так, у “сториз” мікроблогу телезірки з’явилися фотографії, на яких було зафіксовано момент підготовки до зйомок у професійної фотосесії.

На першому фото можна побачити, як над образом Марічки працює візажист, який яскраво нафарбував їй брови та наклеїв пучки вій, щоб ще більше виділити очі. На другому фото – Падалко з’являється в студії в неймовірно красивій вечірній сукні синього кольору, що ідеально підкреслює її мініатюрну фігуру. Воно було настільки вузьким, що можна було побачити усі вигини. Доповнили образ туфлі на шпильці та зачіска. Далі Марічка показала сам процес зйомки.

Як виглядає 47-річна Марічка Падалко після роботи з професійними стилістами

Судячи з кадрів, вона почувала себе перед камерою дуже впевнено. У своїх коментарях зірка подякувала всім учасникам команди, які працювали над її образом, а з деякими навіть сфотографувалася на згадку.

Нагадаємо, що в недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну 47-річна Падалко вперше відповіла на запитання щодо своєї зовнішності і навіть озвучила свої параметри. При 160 см зросту, телезірка важить 55 кг. У цій програмі вона зізналася, що не вдавалася до послуг косметологів, єдине, що вона зробила – це корекцію брів.

“Але це не означає, що я після п’ятдесяти не зроблю собі укол”, – зізналася тоді Падалко.