|
21.11.2023 15:07

У звичайному пуховику, чоботах та худі: Ольга Сумська вразила простотою повсякденного образу (ФОТО)

Популярна українська актриса Ольга Сумська давно веде сторінку в Instagram, де не лише реагує на події в країні, а й розповідає своїм шанувальникам про своє насичене життя – гастролі та вистави, благодійні заходи, в яких бере участь, а іноді ділиться кулінарними рецептами. Але найбільше популярністю користуються публікації, де артистка розповідає про своє особисте життя, а також демонструє своє вбрання.

Ольга Сумська у своєму Instagram

Так, напередодні знаменитість оприлюднила фотографію, зроблену у центрі Києва. Біля меморіальної таблички акторові та режисерові Гнату Юре, яка висить на фасаді театру, зірка позувала у звичайних лосинах, в об’ємному худі з трендовим принтом, виконаною в техніці тай-дай та масивних черевиках. Особливу увагу привернув її пуховик яскраво-рожевого кольору.

Який пуховик обрала цього року 57-річна Ольга Сумська

Зазначимо, що в новому сезоні зимові пухові пальта-кокони зі спущеною лінією плечей та модним горизонтальним простроченням дуже популярні не лише серед молоді, а й модниць старшого віку. Вони легкі, зручні, не сковують рухів. Часто їх надягають із об’ємними костюмами або з худі-оверсайз, як зробила Ольга Сумська. Що стосується кольору, то тут вибір не обмежений. В цьому випадку актриса вибрала рожевий відтінок, який не лише додав до образу яскравих фарб, а й чудово підкреслить відтінок шкіри та волосся.

До речі, у повсякденному житті 57-річна Ольга Сумська любить носити одяг у молодіжному стилі. У її гардеробі часто можна зустріти кепки та толстовки, широкі спортивні штани та куртки. З взуття це зазвичай кросівки або черевики на комфортній підошві. На вулиці актрису можна не впізнати, якщо уважно не придивитися. Натомість на світських заходах Ольга Сумська виглядає як справжня зірка!

Ольга Сумська на світському заході