|
21.11.2023 14:59

Ілона Гвоздьова розкрила свою коронну родзинку у приготуванні борщу: український рецепт по-новому

Ілона Гвоздьова активно веде особистий фотоблог у Instagram, на сторінках її профілю можна знайти яскраві картинки з різноманітних заходів, танцювальні практики та інтерв’ю. Однак попри насичену публічну діяльність Гвоздьова не забуває приділяти час родині.

Нещодавно зірка завершила ремонт у своєму розкішному двоповерховому будинку, тож Instagram танцівниці наповнився новими сімейними знімками. У квітні, з нагоди чистого четверга зірка поділилась з аудиторією фотографіями з чоловіком Іваном та донькою Валерією, родина засвітила інтер’єр новенької кухні.

Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової

Знаменитість власноруч готує смаколики для найрідніших та часто ділиться результатами з підписниками. Влітку цього року Ілона продемонструвала процес приготування варення у Insta-storie. Гвоздьова показала, як вправно вміє закручувати банки на зиму. Також зірка не цурається роботи на городі:

“Все ж таки господиня вийшла з мене непогана! Чоловік голодним не залишиться точно. Огірків, помідорів і капусти наїмося вдосталь”, – йшлося в описі.

Секрет приготування смачного борщу від Ілони Гвоздьової

А днями хореографиня похизувалась борщем власного приготування. У дописі Гвоздьова поділилась актуальними новинами, розповіла про свою теперішню діяльність, а також порадила шанувальникам спробувати приготувати борщ скориставшись її секретиком.

“Я більше ніколи нічого не відкладаю на завтра, активно займаюсь волонтерством, опановую українську рідну мову та практикую англійську, втілюю в життя сміливі ідеї та проєкти, кожен день зізнаюсь у коханні своїй сімʼї, і намагаюсь жити в умовах які дає мені доля! А моя коронна родзинка у приготуванні борщу – це пекінська капуста, спробуйте і ви”

Аудиторія не залишила господиню без коментарів:

“Памʼятаю, як ти мене пригостила окрошкою на молоці, і відкрила рецепт. Відтоді, я готую лише таку окрошку собі і всій сімʼї. Жодного разу ще не було, щоб я їла окрошку та не згадала про тебе. Дякую тобі, Ілонка”, – пише Катерина Славська.

“Мабуть, дуже пекінський смак у борщу буде”