|
24.11.2023 17:40

Де живуть Дорофєєва і Кацурін та Дантес і Кацуріна: фото будинків зіркових пар облетіли Мережу

Дантес і Кацуріна

Ще донедавна блогерка Даша Кацуріна була вимушена жити на дві країни. 26-річна рестораторка мешкала разом з дітьми у Польщі. Від початку повномасштабного вторгнення їй вдалось влаштувати побут за кордоном та навіть відкрити власний бізнес у Варшаві.

Проте молода дівчина час від часу їздила на Батьківщину. Саме тут, після розлучення з Михайлом Кацуріним, у Даші зав’язався роман з виконавцем Володимиром Дантесом.

Похизувались будинками: де живуть Дорофєєва і Кацурін та Дантес і Кацуріна

Восени цього року блогерка прийняла остаточне рішення і повідомила про це у своєму Telegram-каналі:

“Сьогодні тиждень як я з дітьми живу і буду жити тільки в Києві. Станом на зараз, я щаслива”, – написала Кацуріна.

Нещодавно Даша поділилась з шанувальниками знімками нового помешкання. Тепер Кацуріна і Дантес живуть разом та виховують дітей Даші від першого шлюбу. На фото можна побачити просторі кімнати, що виконані у світлих тонах та панорамні вікна. Новоспечена родина продовжує облаштовувати будинок.

Похизувались будинками: де живуть Дорофєєва і Кацурін та Дантес і Кацуріна

Дорофєєва і Кацурін

Співачка Надія Дорофєєва не робила детального огляду на свою квартиру, проте модний інтер’єр інколи світиться в Insta-storie зірки. Сучасний ремонт користувачам вдалось роздивитись, коли артистка опублікувала коротке відео про свій ранок. Велика та світла студія, стильні шкіряні крісла, стелаж та багато аксесуарів, що прикрашають кімнату.

У ролику з’явився і бойфренд співачки, ресторатор Міша Кацурін. Пара показала, як снідає за одним столом. Їхній прийом їжі склався з яєць, молодої картоплі, помідорів чері та в’ялених ковбасок. Житло Дорофєєва орендує разом зі своїм коханим, пара живе в Києві.

Похизувались будинками: де живуть Дорофєєва і Кацурін та Дантес і Кацуріна