|
29.11.2023 21:35

Довге волосся і красиві очі: як виглядає дорослий син Алана Бадоєва – “Не вистачає слів”

Кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв ніколи не приховував, що відчуває трепетні почуття до своїх дітей – прийомного сина Бориса та доньку Лоліту, яку народила йому відома ведуча – Жанна Бадоєва. Незважаючи на те, що колишня дружина досі продовжує працювати в Росії, режисер підтримує з нею теплі стосунки і зізнається, що завжди любитиме її за те, що вона подарувала йому дітей. Нещодавно Алан зворушив мережу фото своєї єдиної дочки Лоліти.

А сьогодні оприлюднив рідкісне фото свого вже зовсім дорослого сина. У кадрі молодий чоловік позує на тлі дерева в сірому светрі, поверх якого одягнена картата куртка-сорочка. У нього красиве довге волосся вогненно-рудого кольору та борода. Особливу увагу привертають очі й серйозний погляд, яким Борис дивиться прямо в об’єктив камери. Бадоєв, який душі не сподівається у своїх дітях, спробував у коментарі висловити усі свої почуття до сина.

Алан Бадоєв показав дорослого сина

“Мій син. Вже такий, що не вистачає слів”, – з любов’ю підписав фотографію Алан.

Зазначимо, що у шлюбі з Жанною Бадоєвою Алан прожив дев’ять років. У 2012 році пара розвинулася, проте досі підтримує теплі стосунки. Колишня дружина Бадоєва вже вийшла заміж та переїхала до чоловіка до Італії. Діти знаходяться з нею, але регулярно спілкуються з батьком і іноді зустрічаються з ним на нейтральній території. Незважаючи на те, що Борис – прийомний син Алана, він з перших днів ставиться до нього, як до рідного.

Алан Бадоєв з колишньою дружиною та її новим чоловіком

Коли почалася війна в Україні, Борис і Лоліта всіляко підтримували батька і годинами розмовляли з ним телефоном щовечора. В одному з інтерв’ю Бадоєв зізнавався, що ще ніколи не бачив їх такими наляканими.