|
03.12.2023 11:51

Після новини про розлучення Потап покинув Каменських та пояснив причину розставання: “Ви всі добре знаєте”

Знаменитий український продюсер та репер Потап опинився на іншому краю землі та нарешті розповів, чому раптом поїхав у перлину мусульманського світу.

Останнім часом тільки і чутно про імовірне розставання Потапа та Насті Каменських. Варто відмітити, що зіркове подружжя самостійно підливало багато масла у вогонь. Артисти майже не публікують спільний контент, співачка часом ігнорує продюсера, а новини про зради в парі продовжують сипатися з різних сторін.

Зокрема, Богдан Беспалов та Артур Адамов взагалі вважають, що зірки навіть не живуть разом і нібито, за інформацією інсайдерів, пара планує розлучатися офіційно та шукає для цього юристів, адже обидвом є що ділити. Натомість зірки спростовують дані новини, запевняючи, що в них все добре.

Потап покинув Настю Каменських та пояснив причину розставання

Потап покинув Настю Каменських та пояснив причину розставання

Але розлуки у їхніх стосунках дійсно стаються часто. Наприклад, нещодавно репер покинув свою дружину у Сполучених Штатах Америки та рушив до Арабських Еміратів. У Маямі зірки займалися продюсуванням Насті Каменських серед латиноамериканської аудиторії. Артистка давно хотіла підкорити даний сегмент, але 2 роки перерви не пройшли дарма, і тепер Насті доводиться напрацьовувати все ледь не спочатку.

Тим часом Потап опублікував відповідну новину про подорож опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зазначивши, що це суто робоча поїздка, і до того ж з благодійними цілями.

Критика на плечі репера продовжує сипатися, адже півроку за кордоном після 24 лютого не пройшли для нього дарма. Втім, у коментарях думки користувачів все ж таки розійшлися, і деякі прямо говорять про те, що події в Україні — не провина Потапа, і він має право розпоряджатися своїм життям, як забажає.

Нагадуємо, що півроку тому за участі Потапа прогримів великий скандал. Його колишня підопічна Євгенія Горда звинуватила продюсера у зрадах дружині, заявивши, що вона була його коханкою. Настя Каменських та Потап дуже довго ігнорували дані новини, але потім спростували їх публічно. Втім, публіка не повірила через тривалу паузу.