|
06.12.2023 11:55

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення поїхати з онуками від неї: “Прилетіла разом з нами”

Після 24 лютого Олена Тополя як і більшість зіркових мам була вимушена евакуюватися разом з дітьми за кордон. У її випадку вибір був очевидним: жінка поїхала до Сполучених Штатів Америки, де її зустрічали свекруха та вітчим чоловіка.

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Неодноразово співачка викликала багато критики в мережі через свої слова. Зірка зізнавалася, що жити за кордоном набагато важче, ніж в Україні. Мовляв, через тугу за батьківщиною психологічний стан дуже поганий, і вона б радше обрала знаходитися в небезпеці, ніж вдалині від дому.

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Далеко не всім глядачам подобалися подібні порівняння. Але із Тарасом тополею стосунки пішли шкереберть. Олена також розповіла про те, що відстань дуже погано повпливала на їхні взаємини, але шлюб вдалося врятувати. Усе завдяки спільній роботі, діалогом, і головне — коханню.

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Врешті-решт, жінка прийняла рішення повернутися до України разом з дітьми. За її словами, свекруха зовсім не образилася, але сильно переживала. Тому приїхала разом з невісткою та онуками.

“Свекруха не образилася, почувши, що хочу їхати додому, – згадує Олена. – Звісно, що вона дуже переживала, на відстані все, що відбувається тут, бачиться інакшим – страшнішим. Ба більше: вона прилетіла разом з нами. Місяць перебувала в Києві. В Україні вона ж мешкала все своє життя практично”

Примітно, що з матір’ю Тараса Тополі у Олени прекрасні стосунки, але спільне життя і в доволі стресових умовах дало свої плоди, тож жінки також мали маленькі негаразди.

Але любов до рідної землі, бажання бути поруч з чоловіком та творити взяли своє, і зараз сім’я разом в Києві. До речі, не так давно Alyosha повідомила про зміну псевдоніму. Тепер артистка буде виступати під прізвищем свого чоловіка.