|
06.12.2023 15:20

Польща, Іспанія, Дубай, а тепер США: Потапа вже півтора місяці не бачили в Україні, де живе його єдиний син

У Потапа та його єдиного сина Андрія завжди складалися максимально довірливі та гармонійні стосунки. Попри те, що продюсер пішов сім’ї у ті часи, коли дитина була зовсім маленькою, Олексій докладав неймовірних зусиль, аби побудувати з спадкоємцем міцні взаємини.

Потап розповів, чому покинув Україну та рушив за кордон

Зокрема, зірковий батько постійно возив свого нащадка у різні подорожі, брав з собою на роботу, ніколи не пропускав його свят і в цілому старався зберегти тепло у цих стосунках.

Потап розповів, чому покинув Україну та рушив за кордон

Після 24 лютого Андрій Потапенко серйозно здивував публіку своєю поведінкою. Залишившись разом з матір’ю та старшою сестрою, він проявив неабияку мужність та сміливість у своїй 14 років та взяв на себе роль голови сім’ї.

Потап розповів, чому покинув Україну та рушив за кордон

Поки його батько знаходився в Іспанії і не поспішав повертатися до України попри те, що його дитина була в небезпеці, Андрій показав себе абсолютно з іншої сторони.

Здавалося, це жодним чином не вплинуло на їхні стосунки, але нещодавно Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому декілька разів уникав запитань про свого батька. Глядачам це здалося не просто дивним, а майже неможливим, так як раніше хлопець постійно демонстрував свою гордість батьком, безперестанно міг про нього говорити і в цілому був батьковим сином.

Що трапилося досі залишається загадкою, але даний прецедент не залишився без уваги публіки. У той самий час Потап активно подорожує за кордоном. Олексій знову не в Україні, але говорить про те, що його поїздки зумовлені благодійною діяльністю. Зокрема, чоловік побував в Сполучених Штатах Америки, а потім рушив до Об’єднаних Арабських Емірат.

Потап розповів, чому покинув Україну та рушив за кордон

Попри постійні новини про свій внесок до майбутньої перемоги Потап сильно критикується аудиторією, і спроби фанатів відбілити його репутацію зазвичай потерпають фіаско.