|
07.12.2023 12:18

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу увірвався в шоу-бізнес: таких як колишня Лілія Реус тепер навколо купа

Мурат Налчаджиоглу в компанії моделей

Днями Налчаджиоглу відвідав благодійний захід на підтримку ЗСУ. Дійство відбувалось у форматі конкурсу краси “Charity queen Ukraine”. У розкішному залі зібрались відомі інфлюенсери, підприємці, музиканти та моделі. Налчаджиоглу займав крісло одного з членів журі. Весь вечір чоловік провів у компанії жінок та публікував спільні фото з моделями у свій фотоблог в Instagram.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому

Однак шанувальникам впала в око блогерка та учасниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк-10” Валерія Старчеус, що більш відома за своїм псевдонімом Laganza. Мурат поділився з аудиторією спільним фото з машини, ймовірно знаменитості разом приїхали на захід.

“Це шоубізнес, крихітка”, – залишив опис Налчаджиоглу.

Підписники одразу помітили схожість Старчеус із ексдружиною Налчаджиоглу Лілією Реус. До цього Реус часто порівнювали з Ані Лорак, фоловери впевнені, що Мурат схильний обирати жінок за типом зовнішності.

Впродовж вечора бізнесмен та блогерка знімали одне одного на відео та публікували у свої особисті профілі. Однак Мурат натякнув, що їх пов’язують лише дружні стосунки:

“Friends always (друзі завжди)”, – підписав чоловік одне з фото.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому

Мурат Налчаджиоглу про розлучення з Реус

Після того, як аудиторія почала здогадуватись, що подружжя побило горщики, Мурат не робив публічної заяви про розрив, але й не спростовував плітки. Користувачі писали, що бізнесмен зрадив дружину і тільки після цього Налчаджиоглу вперше висловився про взаємини з Реус. Він зазначив, що часто закиди людей не збігаються з тим, що відбувається насправді, тож не потрібно висувати свої здогадки в коментарях. Також підприємець закликав людей перестати “пхати свої красиві носи” в особисте життя інших людей.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому