|
07.12.2023 16:00

Колишня Брежнєва повернулася: вже з ідеальним макіяжем та без розтягнутих спортивок – всі давно на це чекали

У 2022 році, коли почалася війна в Україні, колишня солістка групи “ВІА-Гра” Віра Брежнєва, яка на той момент була щасливо одружена з відомим продюсером Костянтином Меладзе та приспівуючи жила в Москві, зробила однозначний вибір, на який зважилися не всі її московські колеги-українці, і жорстко засудили війну. Мало того, що артистка без вагань призупинила кар’єру та виїхала з РФ. Спочатку співачка активно волонтерила за кордоном, потім трохи прийшла до тями і зайнялася кар’єрою.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Брежнєва змінила сценічне ім’я – тепер артистка виступає під псевдонімом Vera, та стала активно створювати собі україномовний репертуар, з яким почала їздити благодійними концертами. На особистому фронті у знаменитості також відбулися зміни – півтора місяця тому Брежнєва зізналася, що розлучилася з Костянтином Меладзе.

Паралельно із цим відбувається і зовнішня трансформація зірки. Вона більше не хоче зображати з себе диву, а хоче просто бути самою собою. З того часу поза сценою Віру більше ніхто не бачив колишньої. Вона перестала фарбуватися, вбиратися і носила лише комфортний одяг, проте днями колишня Брежнєва повернулася.

Колишня Брежнєва повернулася

Так у мікроблозі екс “ВІА-Гри” з’явився ролик, записаний напередодні. У кадрі артистка з’явилася сидячи у кріслі, коли професійний візажист робив їй макіяж. Згодом Брежнєва представила свій образ повністю.

Елегантна чорна сукня в підлогу з декольте, відкритими плечима та спиною була доповнена туфлями на шпильці та масивними прикрасами. Завершенням аутфіту стало укладання та бездоганний макіяж. Шанувальники знову побачили колишню Віру, за якою дуже нудьгували.