|
07.12.2023 18:45

Без одягу, але з помадою: Світлана Лобода зацікавила “особливим подарунком” під ялинку – реакція мережі

Співачка Світлана Лобода завжди намагалася виділитися серед зіркових колег та здивувати своїх шанувальників чимось неординарним. Ось і зараз артистка приготувала "сюрприз".

Коли юна Світлана Лобода проходила кастинг до групи “ВІА-Гра” у 2004 році, вона вже точно знала, що довго там не затримається, адже на неї чекає карколомна сольна кар’єра. До речі, в колективі Світлана протрималася всього кілька місяців – у вересні звільнилася, а в грудні цього ж року вже випустила свій перший сингл.

Світлана Лобода у ВІА-Грі

Далі зірка намагалася збудувати кар’єру в Україні, але справжнє визнання до артистки прийшло лише після того, як вона поїхала до РФ. Вже там Світлана Лобода стала мегазіркою, гонорари якої складали рекордні цифри – до 100 тисяч доларів за корпоратив. Примадонна російської естради Алла Пугачова називала її своєю спадкоємицею. Концертні зали були набиті “колегами”, які освідчувалися Світлані у коханні.

Світлана Лобода на концерті у РФ

Проте все змінилося 24 лютого 2022 року. Після початку повномасштабного вторгнення Лобода, подумавши кілька днів, висловилася проти війни, зібрала валізи та залишила РФ. Зараз Світлана разом із дітьми живе у Латвії (Юрмалі) і знову намагається відновити кар’єру.

Так, напередодні артистка оприлюднила фотографію, на якій сидить у кучугурі у сріблястому боді-сітці та тканинних чоботях.

Світлана Лобода готує особливий подарунок

“Серед лютих холодів… У мене знову тепла прем’єра. Вгадай дату релізу в коментарях та отримай від мене особливий подарунок під ялинку”, – заінтригувала коментарем Лобода.

Вже пізніше на сторінці вона оприлюднила реліз із новою піснею “Метелиця”, яка вийде 8 грудня.

Зазначимо, що композиція виходить російською. У коментарях під постом артистки вже багато питань із цього приводу, адже, як стверджують її шанувальники, вона пообіцяла більше не співати “мовою окупантів”.