|
12.12.2023 13:47

Лорак перетворила 12-річну доньку Соню на повну копію себе: від Мурата Налчаджиоглу нічого не залишилося

Кілька років тому донька української співачки Ані Лорак, яка продовжує жити та працювати у РФ, і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу – Софія завела власний канал у Instagram та TikTok, де публікувала кумедні відео про своє життя, а також пародії на світові та мамині хіти. Однак після того, як у коментарях почали обговорювати її зовнішність, дівчинка закрила свої сторінки. Тепер Соню можна побачити лише у мікроблогах мами та батька.

Мурат Налчаджиоглу з дочкою Сонею

Так, напередодні Ані Лорак оприлюднила новий пост, де з’явилася на знімку разом 12-річною дочкою на тлі ялинки, яка встановлена у їхньому підмосковному особняку. Обидві були в домашньому одязі – джинсах та худі. У коментарі співачка похвалилася стильним декором своєї “красуні ялинки”, а також разом із дочкою оголосила конкурс, призом якого стане ексклюзивна новорічна прикраса від Ані Лорак.

Щойно публікація з’явилася, її відразу почали обговорювати. Багато шанувальників писали, що 12-річна Соня дуже підросла та стала повною копією своєї мами. Після обробки знімків фотошопом, де дівчинці трохи відкоригували овал і риси обличчя, вона справді дуже схожа на неї.

Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька

А ось на знімках із прем’єрного показу одного з фільмів у РФ, де вони побували напередодні, схожість менш помітна. Тут Софія більше схожа зовні, на думку шанувальників, свого батька – турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який продовжує жити в Україні.

Ані Лорак показала, як виросла її 12-річна донька

Нагадаємо, що Соня регулярно зустрічається із татом. Напередодні вони разом відпочивали у Туреччині, де удвох провели щасливі два тижні. Фотографії прощання батька та дочки в аеропорту, багатьох шанувальників довели до сліз.

А що ти скажеш із цього приводу?