|
13.12.2023 19:28

Іво Бобул, який отримує пенсію 5000 гривень, висловився про Тіну Кароль і Настю Каменських: “Я хотів би…”

Легендарний український співак Іво Бобул, який понад 40 років виступає на професійній сцені та радує шанувальників своїми душевними піснями, дав велике відверте інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповів багато цікавих подробиць про своє особисте та творче життя, а також поділився планами на майбутнє.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

У програмі “Слава+” Бобул зізнався, що незважаючи на свій довгий творчий шлях, він не заробив собі на гідну пенсію, яка, за його словами, становить 5 тисяч гривень, тож досі змушений виступати.

“У нас просто ніколи не цінували таланти…”, – поскаржився артист і додав, що співаки його рівня за кордоном дуже забезпечені люди.

Іво зізнається, що не може дозволити собі “зійти з дистанції” і відчуває, що його творчість, як і раніше, потрібна людям. Співак розповів, що на його концерти приходить дуже багато молодої аудиторії, з якою він легко знаходить спільну мову. У розмові з Дьоміним Іво Бобул зазначив, що дуже вдячний молоді за новий зліт своєї кар’єри.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

На запитання журналіста, з ким би співак хотів би записати дует, Бобул, напрочуд Слави, не роздумуючи відповів:

“З Настею Каменських… та й з Тіною (Кароль) можна було б записати. Тіна дуже гарна співачка. Потужна. Потрібно подумати просто…”, – сказав співак.

А ось із представниками чоловічої статі українського шоубізнесу 70-річний Іво у дуеті себе не бачить, бо вважає, що буде складно знайти відповідну дуетну пісню. З дівчиною простіше. Співак припустив, що можна буде взяти якийсь світовий хіт і переспівати його у дуеті.

Іво Бобул несподівано висловився про дует з Тіною Кароль та Настею Каменських

Нагадаємо, що Іво Бобул, перш ніж вийти на професійну сцену, співав у ресторані. Своїм гарним чистим баритоном він миттєво підкорив серця шанувальників, особливо жінок, які вже багато десятків років є його основною цільовою аудиторією. Цікаво, як би відреагували його шанувальниці якби Іво Бобул справді записав дует із Каменських чи Кароль?