|
18.12.2023 16:32

Як їй це вдається: Пугачова на восьмому десятку показала обличчя крупним планом – виглядає ровесницею доньки

Після того, як Алла Пугачова слідом за своїм чоловіком – Максимом Галкіним покинула Росію, висловивши таким чином своє ставлення до війни в Україні, розв’язану путінським режимом, її співвітчизники розділилися на два протилежні табори. Одна частина продовжує захоплюватися її творчістю, а також сміливістю та твердою позицією, друга ж стала люто її ненавидіти. Саме ця категорія людей першими приходять у коментарі, щойно Примадонна виходить на зв’язок.

Так, напередодні Алла Пугачова оприлюднила нове фото, де виявилася в ефектному вбранні та із помітно помолоділим обличчям. Як з’ясувалося, селфі було зроблено перед виходом на концерт, присвячений Дню народження її друга – Андрія Макаревича.

“Будемо гуляти “Поки не тьмяніє світло, доки горить свічка”. Всім привіт”, – написала Примадонна і поїхала на захід.

Поки зіркове сімейство разом із друзями святкували ювілей Макаревича в оточенні шанувальників, у коментарі відразу набігли її “лютоненависники” та фанати. Розгорілися справжні пристрасті.

Алла Пугачова та Максим Галкін на дні народження Андрія Макаревича

“Та нікому немає більше справи, куди ви там зібралися з Галкіним. Як Батьківщину “поливати” Ви перші”, “Коли немає справи, то взагалі мовчать та ні помічають. Вам є справа, і це видно з вашої стурбованості. Вибачте, але їй і Галкіну ви взагалі не знайомі, тому й не пишуть про вас”, “Дуже любила, просто захоплювалася, але… але, кожен пожинає те, що сам же сіє… Ви зробили велику помилку, Алла Борисівно, Ви плюнули у народ, який Вас обожнював, Ви зрадили цей народ і підтримали ворога і народ Вам цього вже не пробачить… Що в результаті? Циганська старість, порожні бравади, а в душі туга, туга за тим безмежним народним коханням і рідними просторами”, “А якого ворога вона підтримала? З цього моменту детальніше”, – писали у коментарях.

До речі, поки в коментарях під знімком відбувалися суперечки, молода та квітуча Пугачова продовжувала насолоджуватися життям у вільній країні. А те, що колишні співвітчизники обливають її брудом під її постами, їй глибоко начхати.