|
18.12.2023 18:32

Поки Коляденко ходить на побачення з іншими, його колишня Білик хвалиться новим обличчям – повна свобода

Цього року, після низки спільних відео та фото, в Мережі заговорили про відновлення роману між Іриною Білик та її колишнім цивільним чоловіком Дмитром Коляденком. Однак, у недавньому інтерв’ю 52-річний хореограф несподівано зізнався, що зараз перебуває у процесі пошуку “своєї другої половинки” і навіть уже встиг сходити на пару побачень із дівчатами, з якими познайомився у Instagram. Ірина Білик теж не марнує час, поки колишній влаштовує особисте життя, співачка продовжує активно займатися творчістю, а також удосконалити свою зовнішність.

Так, напередодні артистка опублікувала новий пост в Instagram. На фото Білик постала у неймовірно стильному костюмі оверсайз, який складався з широких штанів та об’ємного жакета із незвичайним декором у вигляді квітів. Доповнили образ нова зачіска з голлівудськими локонами та бездоганний макіяж.

Ірина Білик вразила новим перетворенням

“Готові ви в новому році подарувати своїй коханій людині повну свободу?”, – заінтригувала підписом до фото артистка.

У Мережі відразу з’явилися захоплені коментарі. Багато хто обсипав Білик компліментами з приводу її нового образу і зовнішності, яка помітно змінилася.

Зазначимо, що останнім часом Ірина Білик почала співпрацювати з молодим талановитим візажистом з Києва Єгором Андрюшиним, який повністю змінив їй макіяж, після чого співачка стала виглядати як мінімум на 20 років молодшою за свій реальний вік.

До речі Єгор Андрюшин уже встиг попрацювати з колегами Білик – співачкою Наталією Могилевською та Ольгою Цибульською, але найефектнішим перетворення, на думку шанувальників, стало з Іриною Білик. А що ти скажеш із цього приводу?